Betul1993 Merhaba arkadaşlar Adetim ayın 13. De olcak ama çok fazla midem bulanıyor ve başım dönüyor , bu gün test yaptım anlaymadım , yardımcı olabilir misiniz ?
GirlandBoy_Mom Betul1993 ben artimedin kaset testiyle öğrenmiştim kızımı bu kadar koyulukta çıktıysa kaset testte de çıkar canım zaten inşallah testin doğrudur 🥰
benim-kalbim-o Betul1993 benimde ayın 13 nde ama çok erken değil mi ya benimde kasık ve karın ağrılarım var ama gebeliğe bağlamadım hiç inşallah sizde bende hamileyizdir kürtaj oldum 3 ay önce bu ay denedik yine olmuştur inşallah hamileyseniz bilgilendirin lütfen 😇
Merve_kucuk Betul1993 Bazı testler yalancı pozitif olabiliyor. Ya kan verin yada adetin gecikmesini bekleyin bence ☺️
Mucizem2131 Betul1993 maşallah kabak gibi ortada ben buradayım diyor . Geçen günlerde biri de adetine 9 gün kala test yapmıştı pozitif çıktı . Demekki oluyormuş kan verip netlestirin isterseniz
rabis1510 Betul1993 bende yaptim bugun hatta sayfamda pahlastim yalanci pozitifmidir diye yarin kan vericem insallah pozitiftir ya
Eda2658 Normalde kaç günde bir adet oluyorsunuz, baya erken test yapmışsınız ama pozitif gibi duruyor
Meryemld Bat 13 kasım ise daha iki gün önce yumurtladınız sayılır. Nasıl böyle çıka bildi. Bi test daha yapin. Büyük ihtimal daha önceki yumurtlamadan hamile kaldiniz ama üstüne görerek regl oldunuz
GirlandBoy_Mom Betul1993 hevesini kırmak istemem canım ama genelde pozitif gösteriyor test yapmak istersen bidaha prodoctor almanı öneririm 😊