melossss2906 canım merhaba aynı yoldan ben de geçtim 4+6 günlükken pembe bir leke geldi acilden kadın doğuma giriş yaptım ve kesimin düzensiz olduğunu her an bir düşük yaşayabileceğimi söylediler daha sonrasında progesteron başladım günde iki kez 200 mg sabah ve akşam ağızdan aldım. Acildeki doktor bu durumu sıklıkla gördüklerini kendiliğinden düzelebileceği gibi kötü sonuçlar da olabileceğini söyledi. Bol bol su tüketmemi ve bu süreçte istirahat etmemi önerdi. Progesteron kullanmaya başladıktan sonra lekelenmem hemen kesildi. Daha sonra benim içim rahat etmedi 5+3 günlükken kendi kadın doğum doktoruma gittim. Vajinal olarak muayene edildi. Herhangi bir kanama alanı olmadığı ve kesenin şu anda düzensiz olmadığını söyledi. Gerçekten de öyleydi ilk gittiğimde kesem çok yamuktu ve normal gözükmüyordu. Kendi doktoruma gittiğimde Vajinal olarak muayene yaptığında kesem olması gerektiği gibiydi.
Ben de senin gibi Forum‘da araştırmalar yaptım Zibilyon tane yazı okudum Ve kafam çok karıştı moralim daha çok bozuldu. Güzel düşün güzel olsun ben düzeleceğine inanıyorum. Bütün güzellikler seninle olsun umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🤲🏻❤️