Cerenimoow Kızlar 6 haftaya kadar antidepresan kullandım sürpriz bi gebelik oldu benim için öğrendikten sonra hemen bıraktım sizce sorun olur mu ya çok korkuyorum
Cagla46 Cerenimoow burda olmaz demek maalesef sağlıklı bir yanıt değil doktorunuza danışın bende kullandım bilmeden farmakoloji bölümünden kullandığınız ilaçları araştırmanızı öneririm bebeğinize zararı olup olmadığını yapılan araştırmada öğrenirsiniz kadın doğum doktorunuzla bunu değerlendirirsiniz sağlıkla kucağınıza alın 🌸
cakebabe Cerenimoow öğrenmeden yiyip içilen şeylerin zararı olmuyor diye biliyorum bende rakı içmiştim hamileymişim bilmiyordum
Tinkivinkidipsi Cerenimoow bilmediğiniz dönemde genelde problem olmuyor bilmeden içki içen antibiyotik alan var öğrendikten sonra bırakın hepsini hafta ilerledikçe onlar risk
Cerenimoow dygsss evet keseyi gördüm bebek henüz oluşmamıştı dün gittim bebek oluşmuştu kalp atışını duyamadım onuda haftaya duyarım inşallah ❤️
dygsss Cerenimoow bebek oluşmuş çok şükür boş gebelik değil kalp atışını da duyarsınız inşallah bende 7 haftalıkken duydum
dygsss Cerenimoow bi tanıdığım sivilce ilacı içmiş unutmuş gebeliğini bebeği düştü mesela seninkine bişey olmamıştır 🫶🏻
Gebelek Bende 4 tane aferin hap birde novalgin içmiştim ama 7 ve 8 haftaya kadar bişi olmuyormuş 7-8 haftadan sonra sıkıntı olabiliyormuş
CaglaBaykus Ben çok ciddi.bir hastalık tedavisi görüyordum ciddi boyutta ilaç kullanıyordum gebe olduğumu öğrendim sonradan. Olmuştur olmamıştır diye net bişi diyemeyiz doktor kontrolünde ortaya çıkar. Ama biz gayet sağlıklıyiz. Umarım sizinde sıkıntınız olmaz