gunom Saçım çok aşırı dökülüyor kafayı yiycem artık piskolojijm çok ama çok bozuldu 🥺🥺😥😥 gördükçe ağlıyorum. 22 haftalık hamileyim
babyylve_ gunom saç dökülmesini eğer ki hormonumuz veya kanınızda yükseliş veya düşüş varsa o etkiler herhangi bir şampuan etki etmez mesela ferrittin b12 magnezyum bunlar saç döker
Yagmurbebek gunom bende ayni durumdayim. Şu ara biberiye suyu meshur oldu ondan mi denesem diye dusundm
Gamze_gamze gunom Endişe etme canım 25. Haftadan sonra duruyor. Sonra bebek saç çıkmaya başlıyor bende ve arkadaşlarımda öyle oldu. Doğumdan sonra biraz daha dökülmeye devam ediyormuş ama. Kan kaybından dolayı sanırım
gunom Gebe_hazl yarın doktoruma söylüycem bakalım ne diyecek. Hamilelikte saç kesimini doğru bulmuyorlar ama
Gebe_hazl gunom Doktorların söylediği bir durum değil o😁 batıl bir inançtır. Saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır derler.
shnzsemih88 benim de sçalarım aşırııı dökülüyordu. dermatoloğa gittim hatta anormal bir dökülme vardı çünkü. evde kullanabileceğim bi saç lazeri önerdi. onu kullanıyorum 1 aydır falan dökülme çok çok azaldı çok şükür…
Vlog1345 Ben 25 haftalığım saçlarım aşırı dökülüyordu en baştan beri. Şampuanımı değiştim biraz iyi gelmeye başladı. Bioxcin forte markası kırmızı renkte bir şampuan. Öneririm saç dökülme sorunu olanlar bi denesin bende etki etti belki sizde de eder kızlar