Sena_1997 Mery94 canim tahlil yaptırmalısın karaciger enzimlerine bi baktır benim sadece karın kasıntım var oda normalmiş
Kuzeybolat Mery94 normal çünkü cildin exstra daha kürüyor ö yüzden ılık suyla duş al ve vücudunu hep nemli tut yoksa ileri biyuttta bi kasıntı olabilir
bulutunannesi33 Esım en an ısyan ettı kasınıp drma yeter dıye grnurde bıseyde yok brazdan randevum var sorcam🤷♀️
Aayseakdag Eger asiri kasıntıniz vsrsa normal değildir. Ben her yerimi kanattarak kasiyordum dayanilacak gibi degildi cunku. Gebelik kolestazi oldugumu ogrendim. Karaciger enzimleri ve mutlaka safra asitleri testi bakilmali Gecistirmeyin kasintilari
Aysb Aayseakdag nasıl bir tedavi uyguladılar bunun sonucunda size ablamda da aynı durum var yara oldu heryeri bugün doktora gidecek kendisi ama korkuyor bayağı
Aayseakdag Dahiliye doktoruna yonlendirdi. Dahiliye ursactive die bir ilac basladi. Birde cildiye gordu. Oda 7 tane krem karisimi verdi. Kasinan yerlere suruyorum. Bazende bepantol sensiderm kasinti giderici krem var oda iyi geliyor kasintiya ama onemli olan icerden gelen problemi cozmek