Seydanur1612 Merhabalar kızlar 31. Haftadayım sizler temizliği kaçıncı hafta da yaptınız , çantanızı hazırladınız veya hazırlamayı planlıyorsunuz ✨
MorKelebek54 Seydanur1612 30. Haftamda temizligimi yaptirmistim. (33 35 gibi temizlik yaparım diyodum ama ramazan bayrama denk gekiyodu sonrasi da cok gec oluyodu) 32 34 haftalardada kiyafetleri yikayip utulemistim. 35 dede cantayi hazirlamistim. Cok yabas yabas yikayip utuluyodum cok agirlasmistim ben. Bide oglum makat gelisliydi cok baski oluyodu kaburgalarima fazla ayakta duramiyodum fazla oturamiyodum da bi iki tane utuleyip birakiyodum
Senank Seydanur1612 yeni taşındığım için ev temizliği yapmadım ev büyük bir tadilattan geçti pazar günü sadece mutfağı temizlemeyi düşünüyorum 34. Haftada da hastane çantasını hazırladım
Leylaaa_46 Seydanur1612 çantamı 33 hafta başladım hazırlamaya yavaş yavaş koymustum . 36 .ci haftada detaylı temizlik yaptırdım . Yarın doğum olacak inşallah bu günde dip köşe sil süpür yaptım tuvalet banyo vs tertemiz oldu ev .
Seydanur1612 Aylaa123 Anladım peki 37’de çok zorlandınız mı destek aldınız mı ben şimdiden ağırlaştım
Aylaa123 Seydanur1612 yani ben kendimi iyi hissediyorum kimseden destek almadan herşeyi mi kendim yaptım karnım felanda çıkmadığı için zorlanmadım zaten temizlik takıntım var sürekli evi dip köşe yaptığım için detaylı temizlikte yormadı zaten evim temizdi ama ev kirliyse ve iş çoksa oda oda gidin günlere bölüp yada destek alın derim yorulursunuz baya
Seydanur1612 MorKelebek54 Anladım canım makat gelişte evet zorlar. Bende 32’de temizliğe başlasam diyorum ancak yapabilirim Yavaş yavaş ama erken mi olur diye de bilemedim gün geçtikçe ağırlaşıyorum da bir de belim de kayma var çok ağrı yapıyor.
MorKelebek54 Seydanur1612 bence 32 bile gec canim. 30 da yapmaya basla daha iyi. Bebisin ne zaman gelcegi belli olmuyo yabas yabas yalarsin cantayi hazirlarsin sonra doguma ksdar rahat rahat dinlenirsin. Ben halilarimi bile dogum yapmadan 1 gun once serdim tabi benim dogum alcagim gun belliydi seseryan oldgum icin ama sen 35 den sonra halilarini yikatcaksan o sekilde serersin☺️
Seydanur1612 Aylaa123 Anladım maşallah diyeyim size. Yok çok kirli değil hep dip köşe yaptım dolap içlerini ayrıntılı yapmıştım 1 ay önce. Tül perde halılar var. Camları sildik 3 gün sonra yine pis oluyor çok sinir oluyorum ona sadece bende sizin gibi takıntılıyım bir de kedişimizde var evde iyice takıntılı oluyor insan. Belim zorluyor biraz o kadar.
Seydanur1612 Senank Taşınma süreci zorlamıştır ama her yerin elden geçmesi çok iyi olmuş. Genel anlamda herkes 34 demiş bende eksiklerimi tamamlayıp o haftalarda hazırlayayım o zaman
Aylaa123 Seydanur1612 cam silme işini en sona bırakın bence benim oturduğum yerdede camlar 2 gün sonra leş gibi oluyor ben en son yaptım cam işini zatem düzenli silindiği için zorlamamıs oluyor dolap içlerinden başlarsınız halılarıda yıkatıp sermemiştim ben en son sil süpür yapıp sericem yardım edecek birisi varsa zor olanları ona verin sizin için daha iyi olur
Seydanur1612 Aylaa123 Yardım edecek kimse yok ben yapıcam Allah izin verirse izin dediğiniz gibi yapayım çok teşekkür ederim
Seydanur1612 Leylaaa_46 Ayy çok heyecanlı sağlıkla alın kucağınıza inşallah sağlıkla evinize taburcu olun. Bir ömür birlikte olun✨
Nur0653 Seydanur1612 temizliği kendiniz yapacaksınız başlayın oda oda temizlemek kolay oluyor bnm bitek salonum kaldi orayı eşimle beraber yapacaz her haftada genel temizliğini yapıyorum silme süpürme günlükte robot çalıştırıyorum cantayida 30 haftada hazırladım malum gebelikte her an herşey olabilir kızımda hiç beklemedigim bişey oldu hastane yatisi vermişlerdi hiç bişeyi hazır değildi o yüzden hazırlayın derim
Seydanur1612 MorKelebek54 Öyle mi dersiniz inanın o kadar kararsız kaldığım bir süreç ki yardım edecek kimse de yok bir eşim
MorKelebek54 Seydanur1612 her odayi farkli gunlerde yapin. Mesela bigun yatak odasini yapin oturma odasini ve ya mutfagi sona birakin cunku oralar cok daha aktif kullaniliyo. Yatak odasinda detsyli temizligi yapin ama dinlene dinlene mesela camlari silin sonra biraz dinlenin gerekirse uyuyun sonra toz alin dinlenin supurun dinlenin sonra silin tekrar dinlenin falan yani her isi yaltiktan sonra biraz dinlenin en azindan cok fazla yorulmamis olursunuz☺️ işi bolerek yaparsaniz sizin icin daha iyi olur☺️