bcmbzz Kızlar kan istemişti dr toksoplazma test sonucum pozitifmiş tekrar vermem gerekiyormuş kan onu da verdim sonuç 2gün sonra cıkacak. Enfeksiyon demekmiş bu sonucu pozitif olan oldu mu ya da negatife döndü mü beni bilgilendirilmisiniz çok üzüldüm
babyandmomy__ bcmbzz merhaba hemen endişe etmeye gerek yokmuş bende tecrübe ederek öğrendim 🫠 İlk toxo igm baktılar pozitif görünce üzüntü ve stresten bir gecede hastalandım korkudan uçuk çıkardım Ertesi gün tekrar kan verdin igg baktı bu de o da pozitif çıkınca avidite bakıldı onun da değeri yüksek çıktı çok şükür önceden olan bir durummuş Süreci bu şekilde oluyormuş 🩷
Fatmaacylnn bcmbzz evet benim de pozitif çıktı hamileliğimin 26 haftasına gireceğim hala var mı yok mu bilemediler antibiyotik başladılar hiç korkmayın kesin olarak çıkarsa sizede antibiyotik başlarlar💕
Yrdgl23 bcmbzz benim de başta pozitif çıktı aynı hastanede test yaptım 2 kez sonra negatif olduğu ortaya çıktı ama IgM mi pozitif igg mi o da önemli benim IgM pozitif çıktığı için sorun buldu doktor sonra yalancı pozitif dedi
bcmbzz Kedikolik merhaba bugün 7+3 doktor tekrar kan istedi emin olmak için bazen yalancı pozitiflik oluyormuş dün kan verdim sonuçlar yarın ya da cumartesi çıkacakmış
bcmbzz babyandmomy__ bende su an seninle aynıyım ağlamaya başladım elim ayağım titredi korkudan hemşire bir de telefonda hemen kan vermeye gidin falan dedi korkuttu beni çok
babyandmomy__ bcmbzz korkma yeni değildir inşallah öyle olsa da ilaç başlıyormuş zaten bebek etkilenmesin diye
Kedikolik bcmbzz daha çok başındasınız ondan ilk zamanlar çok tehlike oluşturmuyor. İkinci ve üçüncü trimester dönemlerinde bebekte bir takım anomalilere sebep olabiliyor. İlaçla tedavi edildiğini biliyorum. Sakinliğinizi koruyun
Ozgee65 Kızlar merhaba bendede Antistreptolizin (ASO) 500 çıktı ınternette çok kötü şeyler yazıyor yaşayan varmı ?
bcmbzz Yrdgl23 sonucum çıktı benimde enfeksiyonu önceden geçirmişim dr sorun yok şu an için tekrar kan vermene de gerek yok dedi
bcmbzz Kpd evet avidite 1günde çıktı sonucun çıkması kanı verdiğiniz kuruma göre değişiyor özel labaratuvarda verdim ben. Mesela hastane bana 1hafta demişti