Minimalist03 Srp53 malesef gebelikte böyle benim de b12 degerim kullanmama ragmen kendiliğinden düşmüştü yarı yarıya şaşırdım bebek büyüdükçe hafta ilerledikçe yeterli gelmeyebiliyor
Srp53 Minimalist03 yine de doğumda sıkıntı olmasın da Allah korusun. Kalp krizi geçirenler oluyormuş kalp kanı pompalamayınca.
Songulcee Srp53 osende demir c kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim sidefer karın ağrısı yapmıştı bende
DenizBatus Fertamir kullandım hiç artış olmadı ferrum surup kullanmaya başladım bide ayriyetten iğne yazdı doktorum 5 tane.gunde sabah akşam 2 kaşık da keçiboynuzu pekmezi içiyorum önümüzdeki hafta kan vercem inşallah ise yaramıştır yaptıklarım
seymat98 Srp53 bende mesela türk kahvesi içerim her gün ama çay içmediğim için günlük kafein miktarını aşmıyorum. İnternette şey okumuştum ilacı içerken limonlu suyla beraber için c vitamininden dolayi faydası olur diye. Bende arada yapıyorum her içtiğimde yapmıyorum ama deneyin isterseniz
Srp53 seymat98 Ben pekmeze limon sıkıp içiyorum zaten çay ben de içmem ama günlük bir fincan kahve içerim. Bilmiyorum belki de yetersiz geldi ilaç bakalım.
seymat98 Zeynepin_annesii Aslında doktor damla olarak yazdı ama eczacı damla şeklinde olan stoklarda yok çok zor bulursunuz dedi. Doktorla iletişime geçince kapsülde olur içerik açısından aynı dedi