Bigsecret3 Guneyinannesi1 Ben kendimden örnek verecek olursam 2 gün yumurtlama 3.'cü gün çatlama gördüm 3 gün yaptım ful ama 1 yumurtlama 1 çatlama yapabilirsiniz ful aktif yapmanıza gerek yok ama çatlamayı kaçırmamalısınız
Innerglow Bigsecret3 peki çatlamadan önce olan ilişkideki sprrm içerde oluyor gene de döllenme olmaz mı ben iki gün denedim çatlamanın gecesi değerlendirdim olmaz mı sence bat 6 Kasım bugün test yaptım negatif çıktı
Freeyaa Sabah saatlerinde sperm kalitesi daha fazla oluyor aslında gün aşırı olsa daha iyi olur die biliyorum ama sizin pik gününüz iyi değerlendirmeniz lazım
Bigsecret3 Guneyinannesi1 çatlayan yumurtaya spermler hızlıca ulaşıyor ve döllenme gerçekleşiyor 🥰 her ikisinde önemli ama çatlama biraz daha önemli
Bigsecret3 Guneyinannesi1 genelde uzanın diyorlar 5-10 dk ne kadar doğru bilmiyorum ama bende uzanmistim 😂
Alyask Guneyinannesi1 bıraz ara verıp 3 4 gün tek seferde şans daha yüksek aslında sperm kalitesi artıyor
Suneyeee21hdkmd Guneyinannesi1 buraya fotoğraf nasıl atiliyir canım ovulasyon testinin fotoğrafını aticam bak onu diye