anneadayi50 Arkadaşlar ileriki haftalar için soruyorum rahim ağzı yetmezliğinde progestan iğne yi ne kadar süre kullandınız kullanan var mı
Seherkarakoc anneadayi50 benim rahim ağzı uzunlugum tam sinirdaydi. Daha da kisalmamasi için 22.haftada progestan başladım ağızdan kullanıyorum 2 gün önce gittiğimde uzunluk artmıştı ama doktor ilaçtan kaynaklı olabilcegini soyledi doğuma kadar devam edicem sanirim bugun 23+6 haftalık olduk
Ebbruc anneadayi50 hamileliğimin başında hap olarak kullandım 12.haftada iğneye geçtim 28+4 üm hala kullanıyorum
susam_18 anneadayi50 sabah akşam fitil olarak haftada bir de iğnesini oluyorum. Ağızdan alınınca yan etkisi daha fazla. 26 dan beri başladı kısalmam 31 oldum . Kasılmamda var. Yatmaya devam 24 mm e düştü 30 haftalıkken
anneadayi50 Seherkarakoc evet devam edin o haftalarda ölçülüp görülmesi iyi birşey tedaviye daha çok yanıt veriyormuş benim 27. Haftada başladı uzamıyor pek ama günde 2 kere ağızdan mı alıyorsunuz siz
Seherkarakoc Ftm-07 ayak ustuyum sürekli ilaçları düzenli kullanıyorum ama 29mm olan uzunluk 2 haftada 38 mm olmuş ilacın gerçekten çok etkisi var
Mdha Benim pek uzama olmadı dikiş atılırken 27 mm düşmüş demişti dikiş atılalı 1 ayı geçti 33 falan olmuş dedi rahim ağzı boyuna ilaç iğne kullanıyorum progestan ama benim doktor Altan muane etmedi bu ölçümler karnımdan hep
Seherkarakoc Mdha bende karından muayene oldum ikisinde de ilaçları düzenli içmek ve erken teşhis önemli bence. Sancilanip acile gittiğimde kendi doktorum bakmak istedi bizde öyle anladık uzunlugun sinirda olduğunu
Seherkarakoc anneadayi50 doktorunuz ne dediyse onu uygulayın siz yinede. Ben ağızdan alıyorum etkisini de gördüm kaç haftalıksiniz siz
Ebbruc anneadayi50 26 haftalık bi erken doğumum var 2 yıl öncesinde evet , şimdi de günlük 1 progestan hap +haftalık iğneyle devam ediyorum
Sophisticated anneadayi50 günde 3 kere progestan fitil verdi doktor. 26. Haftadan beri evde yatıyorum. 31 olucam yarın inşallah.
Mdha Bence de doktorunuz ne öneriyorsa o şekilde kullanın bazıları fitil şekilde kullanıyor bazıları yutuyor en doğru bilgiyi doktor verebilir