Nur67 Asyarslan60 canım ben eskişehirde yaşıyorum burdaki aktarlaro çok bilmiyorum araştırdım güvenebileceğim bir yer olsun dedim. Kendi memleketimde tanıdığımız vardı bi aktarcı anneme dedim hayıt otu aslan pençesi ve civan tohumu iyi geliyor bu hormona baya araştırmıştım bi deniyim dedim annem de o aktarcıya gitti adam aynı bu dediklerimi karıştırdı ve ekstradan bir şey karıştırdı mı bilmiyorum içinde hayıt civan aslan pençesi hepsi vardı ama dediğim gibi ekstra bir şey koydu mu bilmiyorum. Bunu al abla kullansın bana dua edersiniz demişti ozaman. Annem sonra bana yolladı 2 ay kullandım sabah akiam aç karına sıcak suyla demledim içtim.
Asyarslan60 Nur67 ben hayıt suyu ve ayriyeyen Aslan pençesi içiyorum ama böyle hepsinin olduğu çay almak istiyorum..Pco vs var mı regl düzensizliği Cevabınız için de çok teşekkür ederim🌸
Nur67 Asyarslan60 pcos yok bende regl düzensizliği vardı onun için de ilaç kullanıyorum zaten suanlık. Rica ederim bi böyle güvendiğiniz aktara sorun isterseniz ama ben kendi hormonumla alakalo olduğı için temin etmiştim pcosa felan iyi geliyor mu bilmiyorum kuzenim pcos bi ara denedim işe yaramadı demişti. Bende evet hamilelik suan oluşturmadı ben hormonumu düzenlesin diye kullandım zaten düşürdü de işe yaradı da şükür
Asyarslan60 Nur67 saraçoğlu hayıt çivan Aslan pençesi öneriyor fsh ve lh düşürmek için ben de o yüzden kullanmak istiyorum,adet düzensizliği var bu yüzden de yumurtlama göremiyorum,inşallah faydası olur en kısa zamanda💕🌸