Hatice341 Berrinboz yine de orada beklemek gözüme gelmiyordu Zeynep hocanın samimiyeti rahatlatıyordu beni 🥲 Beylikdüzünde oturuyorum ilk gebeliğim 26 yaşımdayım sen😅
Berrinboz Hatice341 bende 26 yasindayim benimde ilk gebeliğimm ikimizinde zeynep hocadan ayrilip burda yeni doktor aramasi nasil tesaduf oldu hala saskinim 😂 umarim icine sinen birisi olur yakin zamanda, asiye hoca da iyiydi ya sohbet etti biraz aslinda ama renkli resim vermedi sadece Zeynep hoca hep verirdi 🥲 eger medipole gelecek olursan haber ver belki karsilasiriz disjzjz
Hatice341 Berrinboz orası fazla tuzlu gibi. Beykent hastanesinden sonra tekrar Medipol’de Necla hocayı denerim belki
Masym34 Hatice341 hiç beklemedik biz maç 15 dk diğer doktorlara göre biz şaşırmıştık hemen alıyor diye , muayenesi de her ayrıntıyı kendisi anlatıyor tatlı tatlı kısa sürmüyor yani ever normal doğum yaptım ilk doğumum
Muratseyma2015 Derya Kanza gül tek gecerım zaten görürsün başka doktorunların kapısında 3-5 hasta varsa derya hanımım 15-20 tane oluyor aşırı tatlı ilgili mutlaka Derya hanıma git ♥️
Benhilal Muratseyma2015 şuan ki doktorum asistanının numarasını veriyor onunla iletişimde oluyorum mesai saatleri dışında asla ulaşamıyorum derya hanım nasıl bu konuda mesai saatleri dışında ulaşabiliyor musunuz veya onunla mı asistanıyla mı iletişime geçiyorsunuz
Hatice341 Berrinboz gitmem gereken tarihe Necla hocadan randevu bulamamıştım. Muhabbet hanıma aldım. Ondan da memnun kalınca değiştirmedim daha. Hayırlısı artık