Aleynaz06 Arkadaşlar 29 Kasımda sezeryan olacağım, fakat daha çok pijama takımımı götürsem gecelik mi götürsem? Gecelik götürsem üşür müyüm, hangisi benim için daha kolay olur?
Aslanmom1 Aleynaz06 Benim de aralık. Hem pijama hem gecelik koydum. Zaten hamile pijaması karnın üst kısmından kapsıyo o yüzden sorun olmaz pijama bence. İlk bir kaç saat kanama takibi yapıyorlar sanırım o zamanda arkadaşıma pijama üstünü giydirmişlerdi altını giydirmemişlerdi.
Serap09 Pijama Takımı rahat bence farkli bir işlemden dolayi hastanede 14 gün yattım elbise rahatsızdı pijamaya geçtim sonda takıldı bana o bile rahatsız etmedi diyeceğim kış günü elbise ekstra zor olur
Edsn Aleynaz06 keisnlikle pijama takımı götürün gecelik uygun olmuyor pijamada üşümezsiniz ve düğmeli takım alırsanız emzirme de kokaylaşır
Vlog1345 Ben uzun gecelik alacağım. Sezaryan olacağı için pijama takımında tuvalete gitmek için pantolon vs indirmek dikişlerden dolayı zor olur diye düşündüm
Marmadal Aleynaz06 ilk gün için kesinlikle gecelik. Yerimden bile zor kalkıyordum hemen üstüme geçirdiler geceliği. Bi de muayeneler oluyor. Tuvalete gidince eğilmek çok zor. Pijama olsaydı eğilip yukarı bile çekemezdim. O yüzden ilk anda pijama giydiğimi düşünemiyorum bile. İkinci gün pijamaya geçmiştim ben. Hastaneler sıcak oluyor zaten. Üşümedim ben hiç.