Girlmom PinkBerryy Bizde 27 haftalığız Benim 750 gr ama iki hafta geriden geliyor dedi nasıl yakalicam haftasını ne yersem öne geçer kızlar
Semakantar PinkBerryy en son 26 haftalikti kontrole gittigimde 940 gram 31 cm di 30 haftalik oldum gidicem kontrole bakalimm
PinkBerryy Girlmom Sabahları 2-3 yumurta, günde 2-3 porsiyon kefir yoğurt süt ya da ayran olarak içebilirsin, avokado, kabak çekirdeği, bol bol ceviz bunlar bebişe çok kilo aldırıyormuş canım 🍼
Tugbayrakdar Girlmom Protein ağırlıklı beslenmek bebege kilo aldıran şey bu günlük 80 gram protein alman gerekiyor sadece et tavuk olarak düşünme bakliyatlardan kuruyemisler süt ve süt ürünlerinden dengeli bir beslenme yapabilirsin kefir muz kaşar peyniri avokado kırmızı et çiğ badem kabak çekirdeği vs benim hep ileride gidiyor gelişimi çok şükür biraz dikkat edersen senin bebiste yetişir 🌸🌸
Nakskdkdkd Tugbayrakdar 80 gram nasil dengeliyosunuz arastirdim da 1 avakadoda 2 gram protein varmis digerlerindede hep az var benim erken dogum riskim var onun icin soruyorum kilo almasi lazim bebisin
Tugbayrakdar Nakskdkdkd Öncelikle Fatsecret diye bir uygulama var ordan yediklerimin takibini yapıyorum neyden ne kadar almışım diye 3 ana öğün yapıyorum her öğünüm de protein almaya çalışıyorum yumurta kefir ve lor peyniri kahvaltıda özellikle tercihim protein açısından her gün ya tavuk ya balık ya et ya da köfte tarzında akşam yemeği yanına muhakkak yogurt öğlenleri bazen atıştırmalık geçiştiriyorum sek quark satiliyor marketlerde ufacık bir şey ama yanlış hatırlamıyorsam 15 gram protein var öğlenleri onlarla destekliyorum ortalama her gün 60-80 gram arası muhakkak alıyorum biraz maddi açıdan zorluyor ama idare ediyoruz 🌸🌸🌸
Nakskdkdkd Tugbayrakdar anladim saolun bende uygulamayi indirip hesaplim cunku bebisimin kilo almasi lazimmis 😇
Tugbayrakdar Nakskdkdkd yok hayır ücret ödemiyorum biraz daha kurcalayin çözersiniz baya yardımcı olur size o uygulama 🙏🙏🙏