eilf150 Kızlar ıkı gundur sol tarafımda bı batma sancı var normal kasık agrısı olmustu onceden ama cıft taraflıydı sol kasıgunda bı sertlesme ve agrı var neden sızce cızlıyor
Melisa_kznsl eilf150 şiddetli değilse normaldir o haftalarda benim de sağ kasikta batma hissi oluyordu bebek tutunurken kasık agirisi olabiliyor ama çok rahatsız oluyorsan doktoruna sorabilirsin
Edanur60 eilf150 ilk haftalar falan evet baya ağrı oluyor benimde çok oluyordu tek taraflı doktora gidiyordum hatta doktorum dedi normal bebek tutunmaya yerleşmeye çalıştığı için ağrının olması dedi 17+2 haftayız şuan yinede oluyor yürüdüğümde falan
Melisa_kznsl eilf150 yok korkma bende de tek tarafliydi çok yürüdüğüm zaman kendimi yordugum zaman sağ kasigim ağrırdı
eilf150 Julideniz oyle mi oluyormuş bilmiyorum ilk gebelıgım 6 haftalık aşırı mıgde bulantım var ılk kasık agrılarım oluyorduda sımdı de ıkı gundur tek sol tarafımda bı batma cızlama oluyor
eilf150 Melisa_kznsl içim rahatladı suan bugun sehir dişina cıkıyorum doktoruma gıdemedıgım için korkmustum teşekkür ederim
Melisa_kznsl eilf150 rica ederim ne demek sağlıkla kucagimiza alırız inşallah böyle tatlı heyecanlar korkular oluyor 😊
Nurbanusancak eilf150 benimde ilk zamanlar kasık ağrılarım olurdu içerde kanama vardı doktorum ilaç vermişti. Doktorunuza danışın bence🥰
eilf150 Nurbanusancak kanamam yok ama sol tarafa bi batma cızkama giriyor ıkı gundur yoruldum ataktaydım ondan galıba
Goktug16 Gebelikte yapılması gereken tahlil nelerdir yarın tahlil için gideceğim de kalp atışını duyduk sonrasında hcg ye bakılır mi
eilf150 Goktug16 saglık ocagına gıdın hamılelık kaydı yaptırın onlar sıze soyluyor ne zman ne yaptırcagınızı
Goktug16 eilf150 yarın yaptirmaya gideceğim sağlık ocağında vermiştim ama hastanede de yapılması gerekiyormuş 9 haftalıgim şuan
MervEslinArden eilf150 Kızımda hep solda oldu ağrılarım normal demişti dr şimdide 9+4 üm böyle batmalı ağrılar sağımda
MervEslinArden eilf150 Video atabilsem keşke 4 sene önce kontrolde hocam hep solumda hissediyorum dediğimde kız o zaman demişti o günde gerçekten cinsiyeti öğrendik kızım oldu 🤤