Akrepkadini babyylve_ benimde bat 7 ya da 8 bakalımm neler olucak nir şeyler hissediyorum gibiyim ama yanlış da hissediyor olabilirim test yaptım tek çizgi adetim gecikmesini bekliyorum
beyzabs babyylve_ sancım var dedigimde yoktu ama biraz önce bi guruldadı dedim heralde bebis degil gaz bu😂
2418 babyylve_ bat 1 4 gün önce kan verdim negatif az önce tekrar kan verdim sonuç bekliyorum varsa var yoksa yok cuma adet günüm 🫡
babyylve_ beyzabs eşim yemi geld çıkıcam 10 dakikaya haber ederim size siz yazın buraya unutmayayım 😂
Yaprakunallar babyylve_ bugün sarı akıntı başladı daha önce böyle bişeyim varmı hiç dikkat etmemiştim rengine açıkcası
gulsah035_ @"Busrasezer Sarkac bende ilk belirtiler kasık batması olmuştu kasık ağrım hep olurdu ama bu sefer farklı oturup kalktıkca batan iğne gibiydi tek fark oydu
Cansu_ozata Sarkac temmuz annesi olarak yazıyorum inşallah istediginiz sonucu alırsınız ben daha yeni evliyim ama çok istiyordum gerçekten yeni olmama rağmen sürekli test yapıyordum 😂
_Feslegennn__34 babyylve_ korkuyorum 😕bide yarın iğnenin 11 günü aşilamaninda 9 gün oluyo test için erken değil mi ki