_Feslegennn__34 Pnrdrsn yaaa hakınızda hayırlısı olsun inşallah ya ben de beklıyorum bakalım ne olucak 🥺
07070707 babyylve_ sabah hafif bi bel ağrısı oldu normalde de belirtisiz gelir adetim zaten ben pek hissetmem 😬 ama her ay standart 5inde olurdum ben saati saatine şaşırdım nasip değilmiş 😣
babyylve_ 07070707 ah yaa üzülme Allah büyüktür bidaha ki aya inşallah yumurtlama günü üç gün öncesi ve üç gün sonrası mutlaka değerlendir
Flower__ Kizlar 9. Gunundeyim asilamanin ignenin 10. Gunu cok silik bi cizgi cikti sizce gebelikmi igne etkisimi dün yaptim lutfen yardimci olursunuz nasil foto ekliycem
babyylve_ Flower__ üç nokta var orda resim yükle var ona bas resmi yükle alta kopyalama yazacak ona bas sonra kopyala geri gel buraya yapıştır yap o yayınlar
_Feslegennn__34 Flower__ benimde yarınla beraber 12 gün olucak aşilamanin çatlatma iğnesinin de 14 günü ama test yapmaya korkuyorum belirtilerınız var mi
Flower__ _Feslegennn__34 sarı akıntı var baska hicbi belirti yok bence korkunun ecele faydasi yok gozunu kapatıp yap :( insallah igne etkisi yoktur sizce varmidir