1202 babyylve_ cnm fotoda gozukmuyordu ki ciplak gozle zor gozukuyordu ama tum belirtileri yawadim kahve rengi akintini bile anlamadim🤦♀️
babyylve_ 1202 ah yavrum ya napıcsz bilmiyorum bakım ben size kimyasal gebelik geçirdiğim zaman ki testlerimi atayım bakın
babyylve_ babymomdad_ ay yok çok erken verme ben 8 gün kala verdim kocaman negatif 😂 5 gün var az önce kaset test yaptım oda negatif erkencgebelik testi alıcam
babymomdad_ babyylve_ ovülasyon varmı elinde onunla denesene bende şimdi onunla deniycem pik görürsem teste giderim ama😂
1202 babyylve_ ben hic kimyasal yawamadim 4gebeligim oldu hepsinin kalbi durdu senin testlerinde gozukuyo cnm ikinci cizgi ama bende gozukmuyordu fotoda ciplak gozle cok zor gozukuyordu
beyzabs babyylve_ galiba benimde öyle ya. Regl olacagım ve vücudum kendini hazırlıyor beynimle oyun oynuyor😂
babyylve_ beyzabs valla ya olursam bile ovulasypn testi aldım bu sefer onunla birlikte yumurtlama takip edicem
Minerva_ Esayyy977 uygulamadan takip etmedim ben ovülasyon testi ile takip ettim yumurtlamayı. Bat 8 benim uygulamada