Akrepkadini beyzabs bende de başladı sanırım adet olucamm adet ağrısının nasıl bit şey olduğunu unuttum ahahahah
_Feslegennn__34 Burcu__0506 test niye öyle olmuş ya tırnağın mi deydi bi çizgi görüyorum ama tam anlamadım doğrusu inşallah vardırrrr😘
Akrepkadini Burcu__0506 ben ilk gebeliğimde çok yiyordum ilk 1 ayda sonra dedim ben kesin hamileyim çünkü normalde o kadar yemem sonra test yaptım tek çizgi oldu dedim bu test kesin bozuk ben hamileyim kan verdim hamileymişim hahaha insan hissediyor hamile olunca
Burcu__0506 Akrepkadini sanırım bende öyleym canım , çünkü baya baya iştahım açıldı ve kilo almaya başlamışm😂
Nur67 babyylve_ ikinci çizgi görünüyor sanki ama test niye oyle oldu kii 😀 emin olmak için baska var mı yapsanız
Sizdenbirii1 babyylve_ erken gebelik testi yapma o zaman canım boşuna adetin gecikirse tekrar kan ver😀
babyylve_ Sizdenbirii1 ben bugün dahiliyeye gittim bende panik atak da var as bi yerim ağrısa gidip baktırıyorum 😂 gittiğim polikinliğin haddi hesabı yok
babyylve_ Sizdenbirii1 deli geldi diyerek giriyorum 😂😂 ahaha kadın doğum,nörolojı,kulak burun boğaz,psıkıyatri,dahiliye hepsine gittim