babyylve_ burcin24 kimyasal mıydı yoksa testler arada bozuk çıkabiliyor hayırlısı ya bidahakine inşallah ❤️
Pnrdrsn babyylve_ günaydın kızlar. Ne çok yazmisiniz be yaa🤣🤣 ben dün kan verdim. 😁 Sözümü tutamadım. 🤭 1.30 çıktı kız. Yükselir mi?
Arzu_tasan babyylve_ pik günümü takip ettim pik ve çatlama olalı 9 gün oldu pik çatlama ve öncesi degerlendirdim
babyylve_ Pnrdrsn 😂😂 benim gerçek hayatta hiç arkadaşım yok hiçbirine güvenmem burda konuşmayı çok seviyorum ❤️ bende dün çarpıntı için gittim beta negatif 1 bile değil 😂 ama yumurtlama değerlendirdiysen umut var bekleyelim daha 6 gün var senin kaç günün var
Pnrdrsn babyylve_ canım ben aşılama oldu. Bat 4 Kasım. Ben de bu arada burda konusmazsam kafayı yerdim herhalde. Destek güzel şey. Hala iyi insanların olduğunu bilmek de❤️❤️
Pnrdrsn Arzu_tasan bat 4 Kasım. Belirti olunca dayanamadım. Ama beklicem bakalım. 🙏. Aşılama oldum 21 ekimde
Meerrii babyylve_ Benimde 4 Kasım şöyle bir yere geçeyim😅😅 Belirti yok yani bence yok sadece hafif mide bulantısı var bakalım nasip. Rabbim isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin banada inşAllah 🤲🏼
babyylve_ Pnrdrsn iyki varsınız umarım testlerle beraber hep birlikte hamile kalırız buraya yazanların çoğu pozitif görecek inanıyorum ❤️😃
07070707 babyylve_ iki senede benim de alıştı pozitifte de kaç sefer hayal kırıklığı olunca pozitif görmeye de korkuyorum
babyylve_ 07070707 ah kuzum bilirim bilirim o acıyı ama insan alışıyor artık öyle bi zamanda rabbim verecek ki herkese sürpriz olacak inanıyorum
Sarkac Busra779 senle aynıyız ismimizde aynı adaşım bendede hiç belirtim yok diğer çocuklarımda nasıl öğrendim hatirlamiyorum zaman gecmiyor