Kraas Selam arkadaşlarım belirtileriniz var mı günü geldiği zaman hepinizi burada test yapıp atmanızı bekliyorum benim 7 gün var bat a iki kere test yaptım negatif 😂 benim iki gün kasık ağrım oldu hafif akıntı başka da bir belirti yok
Busrasezer Kraas benimde bat8 13 gün kala kasık ağrısı baya yaşadım göğüs ucum çok acıdı şimdi belirti hiç yok ne kasık ağrısı ne meme hassasiyeti hicbirsey🫤🤔
edis22 Kraas benim adet im düzensiz ama uygulama bat 3 diyor. 7 gün kala geçen gün test yaptım böyle çıktı 😬 bazıları var dedi bazıları yok dedi ama 🤷🏼♀️🤭 https://hizliresim.com/s3w55hf
-sumos- Kraas merhabalar bende yerimi alayım O zaman…. benim bata 6 gün var dünden başlayan adet ağrısı çekiyorum göğüsüm sızlıyor ve akıntı var… Bunlar bende genelde gebelik belirtileri ben bu şekilde aslında hamile olduğumu fark ediyorum ama günümü iple çekiyorum
Kraas Busrasezer Al işte aynı ben 😂 bi vuruyo kendim ümitleniyorum sonra geçiyo kaç tane test aldım bir bilsen 😂
Busrasezer Kraas ya sorma ya bende o gün test yaptım olmadı şimdi artık adetimin geçmesini beklicem🫤inşallah temmuz anneleri oluruz
Nur67 Kraas valla bende hep belirti oluyor psikolojikmen galiba 😂 bel ağrım çok var arada midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor bu kadar şimdilik 🌸
momBg Bat 6 ama hiç belirti yok🥹belki de bu kadar erken belirti olmayabilir kimisi regl gecikiyor öyle belirtileri başlıyor 🤍
Tugbasz Kalbimizi bozmayalım iyi düşünelim çoğu insan hiç belirti olmadan sadece gecikme ile anlıyor 🙈 bende şuan hafif gaz sancısı gibi bir ağrı var ve göğüs uçlarım hassas çok
edis22 Nur67 ya benimde çok bel ağrım oluyor ya dünde kaç kere kasık ağrım oldu. Acaba piskolojikmenmi böyle oluyoruz ben cuma kan vermeye gitmek istiyorum
Busrasezer Nur67 yalancı belirtiler benimde geçen oldu baya inandım 🤣şimdi ne belirti ne hassasiyet hiçbir şey yok😁
Kraas edis22 valla bende psıkolojikmen olduğunu düşünmüyorum diğer aylar olmayan şeyler bu ay neden oluyor belirti bence
123kruvasan Kraas stres yapmıyorum ki bilmiyorum sigortamın aktif olmasını bekliyorum öyle gidecem doktora
Cansu_ozata Busrasezer temmuz annesi olarak yazıyorum inşallah istediginiz sonucu alırsınız ben daha yeni evliyim ama çok istiyordum gerçekten yeni olmama rağmen sürekli test yapıyordum 😂
gulsah035_ @"Busrasezer Busrasezer bende ilk belirtiler kasık batması olmuştu kasık ağrım hep olurdu ama bu sefer farklı oturup kalktıkca batan iğne gibiydi tek fark oydu
Busrasezer Kraas yokckız ben birşey göremedim anlamadım sen diyorsun fala inanma falsız kalma hesabı😁