Sevgilimmmmmmm 7 haftalığım bu sabah ishalle uyandım karnımda sancı var. Normal mi ishal olmam ? Ne yapsam geçer
EgeF35 Sevgilimmmmmmm ben 11+6 gunlugum dun sabah bende de basladi grip gibi halsizlik titreme ishal bende bir tane patates haslayip ustune tuz dokup yedim durdurdum sende yap canim salgin mi var anlamadim
Susenasu Sevgilimmmmmmm geçen hafta ben de ishal oldum ve çok sancım vardı korktum bebekle alakalı mı ayırt edemiyordum mide bulantısı da çok fazlaydı işe gidemedim serum ilaç derken 3-4 günde geçti çok şükür
gzmkl Sevgilimmmmmmm ama mecbur zorlayarak su içmen lazım çünkü hamile olduğunu öğrenince bol su iç demeye başlıyor doktorlar bide eskiden biz bir tatlı kaşığı türk kahvesi içine az limon sıkıp kuru kuru karıştırıp içerdik onu ishali keserdi ama gebelik te oluyormu bilmem sen çok aşırı ishalsen bı kadindoguma gorun
_haticeeee_ Bende bunun için sohbet açacaktım 12. Haftalığım kaç gün kabızlık çektim dünden beri de ishal oluyorum ve inanılmaz üşüyorum ne yapmamız gerekiyor acaba doktorum hemen dahiliyeye git dedi ama çok evham yapmak istemedim gitmedim
Mucize19 Ben de dün sabahtan beri öyle oldum. Gece sabaha kadar da karnım şiş patlayacak gibi oldum. Bugünde mide bulantım var. Mut patates yoğurt yedim. 17+3 hamileliğim ilk defa oldum
Mucize19 Doktora gittim bugün hiç bir şey vermediler yapmadılar bol su iç susuz kalma sakın 2.5 litre su iç dedi doktor.
gzmkl Mucize19 ben emin olmadigim için bilmiyorum dedim sizede ama eskiden öle yapardilar bence doktorunuza danışın