birmayismasali Ebrugunesss bende önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım. Nelere dikkat ettin ekstra neler yaptın bilgi verebilir misin 💖
Ebrugunesss birmayismasali aslında pek bişeye dikkat edemedim bi tane oğlum var 5 yaşına girecek nasipse bu ikinci olacak haliyle çok da dinlenip dikkat edemedim yeme içme de aynıydı ama stres hiç yapmadım hep olumlu düşündüm hissetmiş gibi çok rahattım rahat olmak önemli galiba
_Feslegennn__34 Ebrugunesss canım bende bu ay ilk aşılamamı yaptım 21 çatlatma iğnesi 23 aşilama yapıldı 9 günüm ilk te baya kaşık ağrılarım vardı ama şüan hiçbi belirti yok çok nadir arada olur acaba artık belirti olması gerekmıyormuydu tutmadı mı acaba diyorum 🥺
Ebrugunesss _Feslegennn__34 Herkeste aynı anda belirti olacak diye birşey yok canım herpimizin vücudu farklı adet dönemimiz bile birbirinden farklı şekilde geçiyor o yüzden bunlara takılma bi belirti arama rahat ol bu daha iyi olur senin için belki hiç belirti bile vermeden öğrenirsin 😘
_Feslegennn__34 Ebrugunesss çok haklısınız herkeste bişey var deyince acaba yok mu diye insan düşünüyor soyledıklerınız çok iyi geldi teşekkür ederim 😘
Sultancvhr Gizliyim kızlar banada bişey yazın çok ihtiyacım var idrar negatif kan testi negatif aşılamanın 19.günü hala adet olmadım geçti 4gün
mom_baby25 Sultancvhr Olursun canım aşılamamın 16.günü regl oldum bugün 2.günüm pazartesi hastaneye gideceğim tekrar
Pnrdrsn Sultancvhr kız nerdesin sen😃 belki geç döllenme olmuştur. Doktora git de teste de devam et ama
Sultancvhr Pnrdrsn sen naptın canım ben hala olmadım ama kanda çıkmadı başkada vermedim pazartesi gel dedi doktor
Pnrdrsn Sultancvhr ben de beklemedeyim. 30 unda 1.30 çıktı kanda. Bat 4. Akıntı çok. Beyaz yapışkan . Bı de kasık ağrısı ata ara bel ağrısı başka yok. Pazartesi kan vericem bı daha bakalım.