Senonif Dilhun Begm_01 october Cimcime30 GirlandBoy_Mom b-bg GirlandBoy_Mom bebegimibekliyorum__ Kızlar beta sonucum 5.48 ama karnım çok kötü ağrıyor inanılmaz derecede bir ağrı ve kanama başlamış, daha önce de böyle olmuştu maalesef değerim 7’ye kadar çıkmıştı en fazla ve sonra adet olmuştum hemen. Bende bir sorun var bence hamilelik bile denmiyor bu değerlere acayip modum düştü ağlıyprum
bebegimibekliyorum__ Senonif canım hayır lütfen ağlama kimyasal demek de hamile kalabiliyorsun demek bak benim değerim 9 olmuştu hamileyim sandım ama kimyasal olmuşum sonra hemen hamile kaldım
babyandmomy__ Senonif öyle deme adet olacakmış gibi ağrı gebeliğin ilk haftalarında olur bende ilk haftalarda adet ağrısı yaşıyordum hatta gidip bakıyordum da psikolojik olarak 😂 Korkma inşallah vardır ve sağlıkla büyür 😍😍🩷
Senonif babyandmomy__ ama kan da gördüm, pıhtı yok ama kan var ve ağrım çok ciddi bir boyutta normal bir ağrı değil 😔
yigitinannesiiiii Senonif aynı bu şekildeydim yani oğlumdan sonra hiç regl ağrısı çekmedim yani çeksemde tek bi ağrı kesici ile kurtarıyodum o ayı 3-4 gün ağrı kesici içtim
Senonif Cimcime30 elimden bir şey gelmeyecek ki kanama başladı yani düşecek doktor ne yapabilir ki elde tutulur bir bebek yok bu değeri kabul etmeyeceklerini biliyorum Slmcnmyeniben minikbebegim06 b-bg
minikbebegim06 Senonif hamilelik falan yok galiba demişsiniz ama lekelenmeniz var test silik çizgi çıkıyor belki gebelik var ve şuan riskli bir durum yaşıyorsunuz neden hastaneye gitmiyorsunuz ?
minikbebegim06 Nuryalaz neden öyle diyorsunuz 25 altı olmasıyla sağlıksız olmasinin ne alakası var ben 13 le öğrendim hamile olduğumu çok şükür 24 haftalik olduk
Nuryalaz minikbebegim06 hanımefendi kanamam başladı yazmış dikkatli okursanız ve sağlıkçıyız Allah’a şükür anlıyoruz bizde elimizden geçiyor sonuçlar
Senonif bebegimibekliyorum__ benim Nisan ayında da oldu aynısı, hep böyle 6 ayda bir umutlarla bekleyip kimyasal geçireceğim gibi geliyo
Cimcime30 Senonif cnm ya kıyamam senı tanımam etmem ama bende burda üzüldüm hayırlısını ıste olur mu rabbımın bıldıgı bısey vardır
Senonif Fatmanur250 hastaneye gitmedim zaten gidecek kuvvetim yok Şuan düşüyor muhtemelen ciddi bir ağrı çekiyorum
Birbebekikiyetiskin Senonif canım hiç belli olmaz Allah’a sığın uzan dinlen bol bol belli bir süre hiç bir şey yapma şu anki kanaman adet kanaması gibi mi yoksa leke leke mi ?
Birbebekikiyetiskin Senonif en doğrusunu yapıyorsun canım belki yerleşme kanamasıdır rabbim kucağını boş bırakmasın eve gidince de bol bol uzan ve dinlen adetinin gecikmesini bekle sonra bir daha kan verirsin ♥️
gunom Senonif yaptığın teste basbaya var. Değerininde takip et test yaptığını söyle gerekirse göster. Birşey yapamazlar diye düşünme ilaç verilir belki kimyasal değildir.. senin hep polatlarini görüyorum inşallah rabbim gönlümdekini versin