Senonif Kızlar ya yine test yaptım yine aşırı soluk bir çizgi, galiba hamilelik felan yok. Ama lekelenme yaşıyor olmam ve adetimin gelmemesi, karnımın ağrımaması gibi durumlar hala umutlandırıyor beni. Sadece artmış olmasını beklerdim artık. ☹️
babyandmomy__ Senonif koyuluğa takılmayın bence bende aşırı silik çizgiyle öğrendim kanda değerim 1000 küsürlerdeydi
Senonif Alyadnz33 Şöyle bakın düne göre biraz daha koyu gibi sanki Cimcime30 adet günümle alakası var mı ? Sonuçta silik pozitif testler git gide koyulaşması gerekmiyor mu ? ![](
twinboymama Senonif maşallah koyulaşıyor bariz belli. bir de dün yaptıkların kuruduğu için bunun da kurumasını bekleyip öyle karşılaştırmalısın. ama bence koyulaşıyor. çok yeni görünüyor o yuzden az az koyulaşır zaten kan versen şuan beta 20-30 falan cıkar bence
123kruvasan Cimcime30 ya gerçekten mi geç döllenmemiydi doktora gidince kaç haftalıktı bi sıkıntı oldu mu benimkide 11 gün gecikti 11 gün önce erken gebelik yaptım negatif çıktı
Senonif twinboymama gidicem bugün doktor gelsin ona da danışmak istiyorum çünkü leke yaşıyorum korkutuyor beni
gunom Senonif hamilesin bak bugün git buraya yazacaksın. Bariz 2. Çizgi var dunkunden daha belirgin dünde yorum yapmıştım
Senonif twinboymama bide böyle göstereyim o zaman dünkü test üstteki dün çektiğim zamandaki görüntüsüyle bugün Bat 2 olması lazım ama erken yumurtladığmı düşünüyorum ![](
gunesveguney Senonif ben BAT tarihinden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım böyle çıktı.Sonra ertesi gün bidaha yaptım en son adet günü bidaha yaptım ikinci çizgi çokkkk az koyulaştı en son kan verdim 66 çıktı. Beta ilk başlarda çok yavaş yükselebiliyor mesela değerin 30 diyelim 2 katına çıkınca 60 oluyor idrar için hala az bir değer olduğu için birden koyulaşmıyor. Doktora git mutlaka belki düşük önleyici ilaç verir erken önlem alınmış olur 🤲🏻
Senonif GirlandBoy_Mom karnıma ağrı girdi adet sancısı gibi 😔 soğuk soğuk da terliyorum muhtemelen adet oluyorum ama kan verdim yine de bi bakıcaz
Senonif GirlandBoy_Mom babyandmomy__ Aysezey Cimcime30 Kızlar kan sonucu yarım saate çıkar inşallah, eve gelirken yeni test aldım gelince yaptım baksanıza çok heyecanlandım ya ![](