Gulkrzr Serbest beta HCG -------19,6 PAPP-A ---------------3,21 ne demek oluyor Cinsiyeti erkek dedi değerler normal mi?
Deryadeniz Gulkrzr bunlar tek başına yetmez bebeişin ense kalınlığıda ölçülüyor sonra sonuç veriliyor diye biliyorum ben
Drngrkm Gulkrzr bunlar net veri degil grafikli olan bolum lazim bir de ihtimalli olan bolumler mesela benim 10.000/1 ihtimal cikmisti degerlerim. Kagitta yaziyordu oraya bakin
Gulkrzr NaimeYilmaz cinsiyeti birkaçgün önce ogrendik ikilim de bugün cikmis daha gitmedim hastaneye sonuçlardan takip ettim bunlar yaziyordu
Emnmntmhmmt Deryadeniz bende bugün geldim canim doktordan ense kalinligini ölçtüler ultrasonla kan verdim 15 gün sonra cikar dedi. Nt:1.4 mm yaziyo simdi bu risk olup olmadigi Nt sonucu mu yoksa kan sonucu mu
Deryadeniz Gulkrzr o zaman bir doktorunuza danışın çünkü yüzdeli bir sonuç veriyorlar iki sonucu harmanlayıp
Dilekiscn Gulkrzr canım hepsi doktorda toplaniyo o yüzden nette görünmüyo ama bunların değerleri iyi stres yapma
Deryadeniz Emnmntmhmmt canım ikisinin kombinliyorlar. Laboratuvar otomatik hesaplıyor. Sana bir risk yüzdesi veriyor