Bebisiminannesii mcansu hastanede de glikoz veriyorlar sarılık oldu diye ayni sey benim bebegimde sarılık oldu glikoz verdiler fotorerapi gordu, eve gelincede 1-2gun şekerli.su verdim az az tabi. Gecti zaten
1Demett ben dogdugumda halam vermis ve nefes alamamisim tikamis nefes borumu annem farketmese doktora yetistirmeseler dogdugum gibi orda ölecektim ben bunu duyduktan sonra sizide uyarmak isterim vermeyin
Esripek melisa_ivanova 6 ay boyunca ne su nede şekerli su ne zemzem suyu gibi şeyler vermek istemiyorum zaten doktorlarda Öner miyor
ys2021 Ben hurma suyu vermiştim hurmayı sıcak suya koyup kaşıkla eziyorsunuz 1-2 çay kaşığı doğal diye yapmıştım işe de yaramıstı çok şükür şimdi 2. Gebeliğin eğer gerek olursa yine yaparım sizede fikir olsun naçizane
azracan20 EceQueen vallahi canım tıbbi bi geçerliliği yok zaten hatta bebekte şeker yükselmesi yapıyor diyorlar ki ben her gün vermedim haftada 2 kez verdik annemle eskilerden herkes yaparmış sarılığa iyi geliyor diyorlar. Sarılık için faydasını gördün mü dersen bişey anlamadım kendi sütümü verdiğim için.
Melek3675 melisa_ivanova bende veriyorum gazını çıkarmasından yardımcı oluyor suda veriyorum 2-3 kaşık