rabia41_ Merhaba kızlar ilk doğumum olcak 38+5 haftalık sancının tam olarak nasıl bisey olduğunu bilmiyorum ama bi yarım saatir midem bulanıyor karnım çok sert ve karnım agriyo doğumum başlıyor olabilir mi hastaneye gitmelimiyim ?
Meltemm21 rabia41_ bende 38 haftalık hamileyim karnım sertleşiyor vajinama bıçak batıyor gibi oluyor ve ara ara sırtıma regl sancısı gibi giriyor
Esma_nur34 rabia41_ benimde sizin haftanızda öyleydi şuan 39+3 düzensiz sancılarım var. Karın sertleşmesi doğum sancısı değil. Regl ağrısından daha şiddetli bel ve kasıkta oluyor. Belli aralıkla geliyor benim düzensiz olduğu için bekliyorum. Yani kıvrandıracak tarzda bir ağrı o sertleşmeler henüz hazırlık
Kuzucuk_annesi rabia41_ 37.haftaya girdik bizde benimde yalancı sancılarım başladı. Karnım sertleşiyor. Doktor normal doğum pozisyonunda dedi ama ilk doğumlar geç gelebiliyormuş 40 41 i bile bulan oluyor dedi
Meltemm21 rabia41_ yarın kontrol günüm benimde sabah erkenden gideceğim umarım yarın oğluma sağlıkla kavuşurum
rabia41_ Meltemm21 benim de aynı çok sert can yakıcı benim kontrolüm de perşembe günü bir an önce doğurmak istiyorum gerçekten çok yoruldum artık karnım sert olunca sağ sola bile zor donuyorum
R-veyda44 Esma_nur34 34+5 karnım taş gibi oluyo gece 1 den beri tuvalete gidip geliyorum hala aynı sancı biraz kivrandiriyor sizce yalancı sancı mi lütfen cevap verin canım yanıyor korkuyorum 2.gebeligim hiç böyle şeyler yaşamadım karnım taş gibi iyice sertleşip sancı veriyor bı kaç kere de lavaboya gittim birşey yok
rabia41_ Esma_nur34 benim 33 haftadan beri düzensiz sancım çıkıyo yazdıklarınız için teşekkür ederim bilgilnedim en azından
R-veyda44 Esma_nur34 hayır belimden kasıklarıma doğru bir ağrı vuruyor şuan bile hala aynı devam ediyor 🥺
Esma_nur34 R-veyda44 regl sancısının aynısı ise mutlaka acile gidin haftanız erken çünkü. Erken doğum olabilir