icmimaranne Kızlar perşembe günü regli günüm ama ben yarın sabahı bile bekleyemicem galiaba 😭 şuanda erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Yoksa yarın sabah ilk idrarla mı yapayım
Gamzecebecii icmimaranne ben arka arkaya 3-4 tane yaptım gerçi 😅😅5 dakika bekledim öyle çıktı bekledikçe iyice Belirginleşti 😅
Sibel1981 icmimaranne birinde hemen çıktı çok silikti. Diğerinde sonrada çıktı 1 saat falan sonra çok netti
Yaprakunallar icmimaranne benimde aynı insallah geç döllenme olur hoş onuda bilmiyorumda ilişki yaşadığım günlerde olurmu
icmimaranne Yaprakunallar ama artık tüm uygulamaları sileceğim manyak oldum o belirti mi bu belirti mi diye diye ekrana bakmaktan gözlerim mahvoldu
Semauzun icmimaranne canım testin duruyor mu? Ben sanki belli belirsi gördün bakar mısın bi tekrar testine
Slntnz icmimaranne üzülme benim adet günümden 2 gün önce negatifti bir gün sonra pozitif oldu. Moralini bozma.
Yaprakunallar Ben kesin emindim hamile olduğuma resmen psikolojikmen bütün belirtileri yaşadım sabah mide bulantıları bile 🤣 gülünecek haldeyim ama çok üzülüyorum