azracan20 Kızlar 6,5 aylık bebeğim var sezeryan oldum 2.doğumum bu ilkinde bu dönemlerde kanama şeklinde olurdu 1-2 gün adet sanırdım ama değildi. Bugün çok çok az kahverengi leke gördüm sebebi nedir bilen yaşayan var mı?
bahadircocugum azracan20 bir muayane olun bence. Benimki tam 4 5 sene sonra bu sekilde lekelenme olmustu adetim çok uzuyodu. Meger sezeryan yerim ice dogru cep yapmis. Tam iyilesme olmamis yani kesi yerinde ona niş deniyor. Bir zarari yok ama hamile kalirsan ve bebek o bölgeye tutunursa sıkıntı iste. Neyse muayne olun belki baska biseydir 6 ay çok erken çünkü
956733 azracan20 Merhaba, benim bebeğim de dört aylık oldu 3 gündür aynı durumu yaşıyorum. Regl olacağım sandım fakat leke şeklinde devam ediyor. Kırkım çıktıktan sonra dikişlerime baktırmak için gitmiştim sorun yoktu . Sizin durumunuz nedir?
azracan20 956733 benim de dikişlerimde sıkıntı yoktu doktorum çok güzel iyileşmiş hiç bu kadarını beklemiyordum demişti hatta ama lekelenmeyi adet sandım değilmiş doktora gidicem inşallah bu hafta canım