Akdere_44 31+4 günlüğüz kaç aylık oluyoruz ? Hep karıştırıyorum bebek doğacak oldu ben öğrenemedim hâlâ
Tugceaker Akdere_44 7 buçuk aylıksın canım 8. Ay içindesin yani tam 35. Haftada 8 aylık olacaksın sonrası 9 ay içi olcak
Sinem0135 Akdere_44 7. Ayın son 2 günü beybi bende 32 oldum doktor 8. Aya girdin 7 bitti dedi ama tam 8 olmuyormuşuz 😁
Zelihapekr Akdere_44 gün sayısından hesap edebilirsin. 210 gün tam 7 ay demek. 240 olduğunda 8 ay dolmuş olur.
Akdere_44 Sinem0135 inşallah inşallah bir oğlum var şimdi kızım olacak inşallah çok heyecanlıyım kız annesi nasl bişey merak ediyorum
Sinem0135 Akdere_44 ya maşallah ne güzel iki duyguyu da tatmış olacaksın ❤️🤲🏻 benim de kızım olacak Allahın izniyle 🥰 ilk bebeğim olacak
emel16 Akdere_44 çok tatlı çok hoş çok güzel bişey,, hayata pembe gözlüklerle bakmak demek:):) benim de bir kızım var oğlum olacak şimdi bende erkek anası olmayı merak ediyorum:):)
Symstf Bulunduğunuz haftayı 4 e bölünce kaç aylık olduğunuzu bulursunuz mesela siz 31+4 demişsiniz. 7. Ayın son haftasındasınız yani 3 gün sonra 8. Ayınıza giriceksiniz Mesela ben 12+4 üm 3 ay 4 günlük oluyor.
Zelihapekr Symstf maalesef öyle değil. 4 hafta 28 gündür. 30 gün etmediği için 4 ün katlarından tam ay hesabı olmaz. Uygulamadaki gün sayısından anlayabilirsiniz. 120 gün 4 ay eder mesela. 90 gün tam 3 ay.
emel16 Akdere_44 tabi ki kesinlikle sağlıklı olsunlar varana millete ailelerine hayırlı evlat olsunlar tüm çocuklarımız inşAllah