Aysell47 38.1 haftalık suni sancı verilerek doğum yapacağım nasipse bol bol dua edermisiniz benim için ve bebeğim için sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻Allah razı olsun şimdiden 🤲🏻
aylaamomm Aysell47 allahım kolaylık versin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏
Ervam_123 Aysell47 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Benim de sabah olucak doğumum sezeryan
Linadfne Aysell47 Rabbim yardimcinjz olsun inşallah bir avazda kolaylıkla dogurursunuz bana dua edermisiniz rica etsem aklıniza gelirse tabi plasentam aşağıda bı süredir düzelmesini bekliorum
Betul_ela0 Aysell47 rabbim kolaylık versin bi avazda kavuşun bebeğinize inşallah sağlıklı bir şekilde ♥️
Ayseliada Aysell47 Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah ben de yarın doğuma gidiyorum bana da dua ederse görenler sevinirim 🙏🥰
Alya2727 Ayseliada Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah banada dua edin kızlar çabuk doğurayımm bende😄
Alya2727 Aysell47 bende 38 oldum hiç bı belirti yok geleceği yok bizim kızın doğurmak istiyorum bendeee ilk gebeliğim:(
Tugcetaylanliyadua Aysell47 Rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah ancak neden bu kadar erken suni sancı alıyorsunuz? Bir sağlık problemi mi var? İlk kızımı 40+4 te suni sancı ile doğurdum ve şu anki aklımla bunu kabul etmezdim. Bu nedenle soruyorum
Hhh03 Aysell47 inşallah Rabbim sağlıkla kolaylıkla bi avazda nasip etsin yavrunu kucağna almayı canım sende bizlere dua et 🤲🏻🌸