Zeyno_01 Barlasmom1 benim doktorum o kadar muazzam bir doktor ki sanki arkadaş gibi yaklaşımı bilgisi ilgili her şekilde çok memnundum
Hdn01 Mervepol emin ceylan var eşimin amcasının kızı gidiyordu orda sezeryan oldu çok memnun olduğunu söyledi
Hdn01 Adana 5 ocak hastahanesi perihan göçer ünal gayet güler yüzlü her sorduğuna güler yüzle cevap veriyor
Bezelye1 Barlasmom1 sevgi sarı demir medline çok güler yüzlü çok tatlı bir doktor çokta güzel ilgileniyor
Gozdee01 Barlasmom1 Adana medikal parkta Atatürk caddesindeki burcu Yücesoy kadın doğum doktoru çok iyi biri güler yüzlü ve doktor hasta ilişkisi değil abla kardeş oluyor çok iyi bir doktor
NNanelimonn Mervepol merhabalar ben şehir hastanesinde kadın doktor ama fikriye ışıl adıgüzel e gitmeyin demek için yazdım aşırı ilgisiz iletişime kapalı ve cinsiyetimizi bile yanlış tahminn etti. Diğer kadın doktorlar nasıldır bilmiyorum fakat erkek olarak eren haytoglu ilgili diye biliyorum ☺️
busrax_ Papatyam--01 burcu hoca gerçekten çok iyi çok seviyorum kendisini ama dışarda bekleme süresi çok uzun ve içerde kalma süresi çok kısa :(
Emsalk Merhaba bende adanadan yazıyorum bende araştrma sürecindeyim . Ben çalışanım bana en çok gerektiğinde rapor konusunda da yardımcı olabilecek doktor gerekli bu şekilde çalışanlar var mı aramızda
Bsrokn Barlasmom1 merhaba ben de bu doktoru duydum Medical parkta sonra guzelyalida kıvılcım bektaş bir de Halil İbrahim altıncı üç doktoru duydum araştırma içindeyim doktordan memnun kaldınız mı kaç haftalık gebesiniz 🍀
Barlasmom1 Bsrokn merhaba daha çok yeni 5 haftalık gebeyim 😊 şu an gayet iyi gidiyoruz çok tatlı bir kadın telefondan istediğin zaman ulasabiliyorsun canım