Barlasmom1 Kızlar ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı ve tekrar hamileyim biraz evhamlı biriyim Adana’ya yeni taşındık ilgili, güler yüzlü bir doktor önerisi alabilir miyim tecrübesine güvendiginiz. Özel devlet farketmez
Emelnurcakit Barlasmom1 madicalpark Adana hastanesinde dr. Ümit korkmaz var. 1 kere gitme şansım oldu gerçekten muhteşem birisi. Herşeyi detaylı anlatıyor. önerilen bir çok doktor çok yoğun oluyor o yüzden iyi bile olsalar yoğunluktan muayeneler kısa oluyor. Ama ümit bey gayet iyi birde gebelik öncesi medline hastanesi Halil Öztürk diye bir doktora gidiyordum. Ondan da çok memnundum çok iyi bir doktor bu iki doktoru tavsiye edebilirim 🙏🏻
Papatyam--01 Barlasmom1 güleryüz burcu hoca medical Park’ta bende yeniyim adana’da kimsem de yok ama araştırdım burcu hoca çok iyi bide galiba medicalpark kadın doğum doktorları çok iyi
68pembemavi01 Barlasmom1 5 Ocak devlet hastenesine de Perihan Göçer Ünal var.ben çok memnundum tabi arada morali bozuk gibi oluyordu. Ama genel olarak güler ilgili doktor doğum yapana kadar o doktora gittim çarşamba doğum yaptım orda o gün doğumhane de doktor olmadığından Adana şehir hastanesin de doğum yaptım. Ama kendisi sezeryan doğum yaptırıyormuş normal doğum yapmıyormuş.
Barlasmom1 Emelnurcakit buradan cevap gelene kadar sezer Filiz erdala gittim onun hakkında bilginiz var mı acaba
Tuergul Barlasmom1 görümcemin doğumunu yaptıran doktor. Arkadaşımın yengesi de doğumu onda yapmış. Çok memnunlar. Görümcem şu an ikinciye gebe. Yine o doktora gidiyor
Zeyno_01 Barlasmom1 benim doktorum o kadar muazzam bir doktor ki sanki arkadaş gibi yaklaşımı bilgisi ilgili her şekilde çok memnundum
busrax_ Papatyam--01 burcu hoca gerçekten çok iyi çok seviyorum kendisini ama dışarda bekleme süresi çok uzun ve içerde kalma süresi çok kısa :(
kubraa9 Papatyam--01 merhaba , ben de Burcu hocaya gidiyorum. İlgisi ve alakası ile gerçekten çok iyi bir hekim. Aynı zamanda bir doktordan ziyade seninle çok iyi iki arkadaşmış gibi sohbet ediyor. Eğer hala arayışınız devam ediyorsa Burcu hocayı öneririm ben de 🙏🏼💖
Hdn01 Mervepol emin ceylan var eşimin amcasının kızı gidiyordu orda sezeryan oldu çok memnun olduğunu söyledi
Hdn01 Adana 5 ocak hastahanesi perihan göçer ünal gayet güler yüzlü her sorduğuna güler yüzle cevap veriyor
Bezelye1 Barlasmom1 sevgi sarı demir medline çok güler yüzlü çok tatlı bir doktor çokta güzel ilgileniyor