Sbeki Haftadayım plesanta aşağıda yukarı çıkmadı malesef bebeğim yan duruyor değişirmi sizce ya da ne yapmalıyım gerçi artık çıkmaz dedi doktorun ama sezaryen olacak
Melissadmr Sbeki 32. Haftaya kadar değişebiliyormuş tabi ki yine de Allahın dediği olur sağlıkla alın kucağınıza doğum şekli önemli değil siz ve bebeğiniz sağlıklı olsun en önemli bu ⭐️🙏🏻
Nhrr Sbeki plesantayi tam kapatıyor mu biraz açıklık var mı benim 1 cm di sezeryan oldum kanama yada başka sıkıntı yaşamadım. Ama artık çıkmaz o haftadan sonra.
edaaaa12 Benim de öyle şuan 26+6 yız perinatoloji takipliyimm artık bende de çok şükür kanama yok genellikle dinlenmeye çalişiyorum belki çıkar diye
Nhrr Sbeki kanama yoksa birazcık da olsa açıklık vardır alttan ultrasyonla bakınca net anlaşılıyor. 38. Hafta biterken aldılar beni. Kanama olmadığı sürece diğer süreçler nasılsa aynı işlemler yapılıyor. Vajinal doğumdan bile daha az kanamam olmuştu.
Sbeki Nhrr anladım yok çok şükür kanama herhalde 38 de olur o zaman 38 de tamamlıyor gelişimi herhalde