Asli54 ben doktorumdan memnunum genel olarak doktorlar iyi hemsireler vs iyi cikmayinca moralim bozuluyor ki bende saglik personeliyim 10 yili devirdim. Doktordan çok yardimci personel egosu cekmek sinirimi bozuyor ama kesinlikle guvendigim yer burasi. Hem kendim için hem bebegim icin. Doktoruma muayene oldum. Biraz önden gidiyormus bebegim normalde gitmiyordu kilosu da 3700 cikti😬😬Benim eski sezaryen yerimde ceplesme var yirtilma olma riskine karsi 39 dan önce alcam dedi normalde 39a kadar bekliyormus. 38+0 sifira randevu girisi yapti bana o gün geldiginde 38+ 1 2 3 hangisini uygun gorurse sezaryen gunu verecekmis. Tahlillerimi girdi ekg vs onlari verdim anestizeden onay alicam nolur nolmaz anesteziyi bugun hallet dedi ama yarina kaldi. Nst istedi sanci cikti minik tekrar istedi. Hala hastanedeyim insallah cok beklemem. Boyle yani. Kendisine sordum doguma siz mi girceksiniz diye denk gelmesi lazim cok yogunum cok ameliyatim var dedi insallah kendisi denk gelir. Korkma diğer arkadaslarda cok iyi dedi.