Dün buraya yazmıştım çok streslenip içimi dökmüştüm korktuğumu vs hep belirttim çok şükür hiçbirşey korktuğum gibi değilmiş sabah 11 de hastaneye yatışım oldu 1 de ameliyata alındım ağlaya ağlaya çıktım odadan heleki aynada son bi kez ailemi görünce içim gitti geldik doğum odasına hem bebek alıncak hemde bağlatıcaktım işlemler uzun sürdü biraz eş izi vs alındı neyse oturttular beni sedyeye tüm benimle ilgilenen doktor ve hemşirelerden Allah razı olsun beni çok sakinleştirdiler ilk önce belime batikon sürdüler sonrada iğneyi yaptılar emin olun sinek ısırığı gibi bi kan aldatırken 3-4 hemşire anca alırlardı benden kan ama çok şükür çok fazla hissetmedim iğneyi vurdukları an dedimki heralde altıma işedim öyle bi sıcaklık geliyor elektrik çarpmasını falan yaşamadım sonra yatırdılar sondayı taktılar hissetmedim sonra doktorum geldi başladılar ben sadece dokunma hissettim asla acı yok asla!10 dakika sonra kızım doğdu çok şükür o an bi rahatlama hissettim sonra bebişimi gösterdiler ve götürdüler o ameliyat haneden çıkmak kızım gittikten sonra bi saat gibi geldi bana aslında kısa sürüyor ama dışardakilere göre 😬çok şükür yavrumu sağlıkla aldım kucağıma darısı tüm hamişlerin başına ben elendim kıssslarrr sonunda bende pozitif doğum hikayemi yazabildim sormak istediğiniz sorular varsa yazabilirsiniz malum artık gece mesaisi başladı ☺️