Frdvs25mys Ya hamilelik beklemiyorum ama adetim gecikti evde test vardı 3 test yaptım üçüde böyle var mı bir şey sizce 
Merve_kucuk Frdvs25mys nasıl beş haftalık ya ayın 2-6 arası adettim 2/6 Ekim arası mı son adetti. Nasıl gününüz geçmiş oluyor anlayamadım pek☺️
MelodyFairy Frdvs25mys neden beklemiyordun acaba istemeden mi oldu yoksa nasıl olsa negatif görürüm düşüncesiyle yapılan test miydi
Frdvs25mys Merve_kucuk evet günüm dündü normalde çok düzenli gününde olurum program da kullanıyorum orda da birgün gecikme gösteriyor çok düzenli olmasa zaten test yapmak aklıma gelmezdi
Frdvs25mys MelodyFairy yani korunuyorduk nasıl oldu anlamadım ki ikinci çocuğu istiyorduk ama bir yıl sonra düşünmeye başlarız diyorduk çocuğum 2,5 yaşında daha çok küçük
MelodyFairy Frdvs25mys yaaa demek nasibi varmış olsun ya bak biz bekliyoruz 3 senedir hiç hamile kalamadım böyle yanlışlıkla kalan olduğu zaman yada korunduğu halde özenip duruyorum ister istemez 😔vardır bir hayır canım
Frdvs25mys MelodyFairy inan onda da vardır bir hayır rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah