Hasrettt97 Kızlar 2 senelik evliyiz 3 kere aşılama oldu bende herhangi bir sorun yok eşim de sperm ileri haraket hızında düşüklük var ne yaptıysam gebelik olmadı yaşım 27. Doğal deneyebileceğim şeyler var mıdır veya siz ne yaptınız yardımcı olabilir misiniz
Liliyar Hasrettt97 ünlü bi embriyologdan duymuştum en yüksek gebe kalma şansı yumurtlama gününden iki gün önce olan birliktelikteymiş ama erkek için 3 günlük bi perhizden sonra bu birliktelik olmalıymış kısaca diyelim ki 28 günde bir adet oluyoruzsunuz adetinizin 14. Günü yumurtlama gününüz siz 9-12-14-16. günlerde birliktelik yaşamalısınız. Birde LH kitleri var yumurtlama testleri yani onlardan alabilirsiniz daha doğru bi takip olur.
Canco Hasrettt97 kesinlikle size infertilite jeli öneriyorum eşimde ileri hızlı sperm sorunu vardı 3 sene denedik keçiboynuzu kürleri çakşır otu vs vs ama çok şükür bize bir üroloji doktoru jel tavsiye etti ve vesile oldu hamd olsun sizde deneyebilirsiniz jel yavaş ve ilerleyemeyen spermleri yumurtaya ulaştırıyor inşallah en güzel zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun 🌿
MomEsra_ Hasrettt97 yüz üstü pozisyonu deneyin bu şekilde ilişki ve hemen kalkmayın 10-15 dk yatın daha hızlı ulaşıyor sperm diye biliyorum
Dilaren Tüp Bebek aşılama sonrası hacamat ile kaldım kuyruk sokumu kasik bölgesi ayak bileği muhakkak yaptırın inşallah en kısa zamanda olur
Hasrettt97 Dilaren hacamat ne zaman yapıldığı önemli midir regl den ne kadar süre sonra yapılmalı mesela
Zehasve Dilaren katılıyorum yakı bandı da ama karasakız yakısı bide sopan kürü inşallah sonuç alırsınız ben bunları yaptığım ay kaldım
Cnhavva Hasrettt97 aylik yildizli gunleri var internetten de bulabilirsiniz o gunlerde tercih edebilirsiniz
Deletedmom_109 Canco merhabalar, üroloji doktorunun tavsiye ettiği jel neydi acaba hatırlıyor musunuz?
esraveduru Hasrettt97 iki kez soğan kürü yaptım. Hacamat yaptırdım ve rahim bölgeme sülük taktırdım bir de bol bol incir yedim şu an hamileyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Polikistik over hastasıyım bir de 7.ayda hamile kaldım
Canco busrax_ Deletedmom_109 bize doktorumuz gynella markasını önerdi ama biraz pahalı gelince biz internetten gynoseed markasını aldık
Canco Hasrettt97 ovulasyon testiyle birlikte kullandık ileri spermde sorun olduğu için normalde 2 güne bir ilişki yumurtlama görünce gün aşırı ilişki önerildi Ovulasyon testinde pik gördüğümüz gün birleşme öncesi jeli kullandık ve hemen ilişki sonrası 20sn boyunca ayaklarımı yukarıya kaldırıp popoyu yukarı kaldırdım 3sene sonunda bize bunlar vesile oldu hamd olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah