Gzm34 SM5534 evet siz söyleyin arkadaşımın miyomu büyüktü de ama genel anestezi ile hem miyomu aldılar hem de bebek doğdu. Çok memnun kalmıştı taha beyin instagram hesabı da var orda paylaşımlar yapıyor.
SM5534 Gzm34 Evet takip ediyorum Taha hocayı genelde doktorlar çok tercih etmez hem sezaryan hem miyomu almayı benimkinde kanama alanı oluşabilir demişlerdi diğer doktorlar risk olsun istemeyiz birde ekstra ücret olsun istemeyiz dedi ekstra ücret almadan miyom alan çok az insandır bence
Gzm34 SM5534 orda ekstra ücret alınmıştır çünkü arkadaşım bayağı para vermişti diye hatırlıyorum. O hastane zaten ortalamanın üstünde fiyat olarak. Ama yüzden fazlaydı diye hatırlıyorum miyom ameliyatı artı doğum paketi.
SM5534 Gzm34 Doğrudur pahalı bir hastane suan doçentin sezaryan fiyatı 77 milyar ama indirim yapıp fiyatı sabitliyorlarmış inş bende memnun kalırım
Hellobeybii ftmkucuk Taha hoca doçent, normal doğum 63.500 tl , normal epidural 66.500 tl , sezeryan 77 bin tl. Ama uzman hekim olan doktorlar ; normal 56.200 tl , normal epidural 59.500 tl , sezeryan 70.000 tl
Hellobeybii SM5534 ön ödeme almıyorlar ama fiyat sabitlemesi yapıyorlar. Ben de aynısını düşünüp indirim yaptırırım belki diye konuştum ama ödemeyi doğumda alıyorlar ve fiyat sabitlemesi yapıyorlar.
SM5534 Hellobeybii aynısını banada öyle yaptılar sabitledir ücret almadılar her geldiğinizde sorabilirsiniz sabitlemeyi dediler inş sıkıntı yaşamayız
Hellobeybii SM5534 aynen bizim de öyle oldu. Yok sabitlettik bi kere ya sorun olmaz heralde ama yine de arada bir gidince kontrol edelim özellikle yılbaşından sonra😄
Hellobeybii ftmkucuk ben de ona gidiyorum, enerji olarak uyduğumuzu düşündüm , sevdik hocayı. Umarım herşey çok güzel olur🙏🏻🧿
ftmkucuk Hellobeybii muayene ücret nedir canım? Biri memnun olunca daha bi hevesli oluyorum ben 10+3 üm suanda. Medical parkta bir docent doktor var Erkan bey ona bi görünecegim. Enerjimiz tutmazsa Taha hocaya gececeğim
Hellobeybii ftmkucuk 5bin küsürdü muayene ücreti inanın tam hatırlamıyorum bende yatarak özel sağlık sigortası var , o olunca 2413 tl ye düşüyor muayene fiyatım. Google a memorial bahçelievler yazıp oradaki numarayı arayıp randevu biriminden öğrenebilirsiniz daha net fiyat için, bilgi veriyorlar.