Merve_3300 Kızlar bi kaç yıldır var ağdadan sanırım doğumda çoğaldı geçer dediler geçmiyor daha kötü oluyor sanki. Ne yapmam lazım yardım(doğuralı 5 ay oldu
yaseminyaldiz Merve_3300 en kesin çözümü doktorlar prp lazer yada asitli tedavilerle açıyo rengini ben yaptrmadım ama deneyimim yok
Tontonunannesi Merve_3300 trendyoll da renk açıcı kremler losyonlar falan var deneyen var mı acaba doğumdan sonra bizde kullanalım. Hatta tiktok ta bile var özel bölge için sıkılaştırıcı renk açıcı toparlayıcı diyorlar hiç rastladınız mı acaba kullanılır mı onlar
Merve_3300 Semyil bekleyelim asko lazer tedavisi var aslında. İyi bir cilt doktoru da insgrmdan krem öneriyor. Burada yaşayan kullanan işe yarayan varmi merak ettim
Merve_3300 bisbis evt cnm benimkide hamilikte fazlalar 5 ay oldu doğudaki geçmiyor hatta göbek bel kalmamaya renk koyulasmasi fazla geri kalan yerlerim beyaz sanki 2 farklı insan vücudu gibi
bisbis yaseminyaldiz aynen öyle göğüs uçunuz karardımı oda karardı önceden kırmızıydı sımdı kapkara zaten esmerım 😂
yaseminyaldiz Tontonunannesi ben çok güvenemeiyorum eczaneye danışmak lazım içerik olarak etkili şeyi onlar bilir veya cildiyeciye gitmek laızm
BerivanLina Tontonunannesi cnm trendyolda kremler var oyle gecen baktm yorumlara o kdr guzel yorum var ki hepsi yalan ama millet guzel yorumlara kanip almis cogu diyorki ise yaramiyo
Tontonunannesi yaseminyaldiz cildiyeciler böyle şeyleri kesinlikle önermiyorlar lazer tedavi öneriyorlar