Sık sık enfeksıyon yaşıyorum 1 ay önce fıtıl kullandım lekelenme oldu kestık devam edemedım leke tanrısten kaynaklıymış. Yıne akıntıda degısıklık olunca 3-4 günlük fitil başladık 2. Gününde nokta kadar leke vardı doktor enfeksıyondur dedı ama vajınal bolgem aşırı tahrıs oldu üç kısmı nokta nokta kabardı dokundukca acıyordu hele peçete vuramıyordum. dünden önceki gün son olarak 3. Yu kullandım uyudum ama vajınal hassasıyet gün boyu ful devam ediyordu canım yanıyordu vs dün peçete kullanırken pembe leke oldu 2-3 silmede, o esnada akıntım vardı akıntım normal renklıydı yanı tahrısten olduğuna emındım. Yüzeysel sıldıkce gelıyordu leke ıcım rahat etmedı acıle gıttım, kese de bebekte rahım de rahım agzında bır sorun yok serklaj dıkısım duruyor rahım ağzım kapalı tahrıs dedı. Ama yıne endıselendım arada pembe leke oluyor her seferınde doktora mı gıdeyım doktor 2-3 güne duzelır suan cok hassas peçete degdıkce o kabarcıklar kanar dedı, içerıden gelmıyor akıntım normal kafayı yememe az kaldı artık. 30 haftaya gırıcem 2 güne