Handebl Bu arada hala çalışıyorum 33. Haftadayım doktorum 37 ye kadar çalışabilir raporu vardı malesef izinler çok az olduğu için bu halde işe gidip geliyoruz 😔
Englishteacher Emell yaa benm de sanki bacaklarım birbirinden ayrılıyor gibi hissediyorum bu çatı ağrısı mı acaba🤔 biraz yürüyeyim belim üst iç bacaklarım vajinal bölgem batıyor ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum 🤦🏻♀️ Bakalım daha önce söylediğimde hiç oralı olmadı doktorum bakalım yarın söylicem muayene edicek mi
Newmom Englishteacher canım bende de olmustu o. Soyledigimde magnezyum verdi bana. O agrılar cok normal bebis buyudu baskı yapıyor artık
Mervengin34 Englishteacher benim de o sancilarla idrar yolu enfeksiyonu cikti ona da bi baktirin derim Hamilelik boyunca hic rahatsizlik yaşamadım ne kusma ne kanama. Ama son ayda doktor progestan verdi gunde 3 kere
Englishteacher Mervengin34 idrar tahlili sürekli yaptırıyorum daha iki hafta önce verdim o konuda sıkıntı yok çok şükür temiz çıkıyor ☺️
semazkcblc Symchn benim bi ara erken doğum riskim olduğunu söylemişti doktor o yüzden korkudan 27.haftamda çantam hazırdı ama çok şükür 31+0 olduk tehlikeyi atlattık🙏🏻
Mervengin34 Englishteacher benımde tahlıllerım hep temız cıkıyordu bes gun once vermıstım hıcbır problem yoktu doktor ısrarla ıdrar yolu enfeksıyonu demıstı ben ınat etmıstım ıdrarda yanmam falan yok olamaz falan dıye.ama malesef tahlılde enfeksıyon cıktı bende sasırmıstım bes gun once temızdı ve hıcbır belrtım yoktu
marven Mervengin34 uyumak icin yataga yattigimda genelde daha cok hissediyorum ben vajinal tablet ve suya katmali ilac kullandim sirkeli su uyguluyorum kultur de ureme azalinca ilac yazmisti ama kullanma onu dedi progestani da ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi kesenin etrafinda kanamam vardi onun icin kullanmistim
marven Semaburak yok kanala girmemis acikliginda yok dedi ama sikayetlerim bi türlü gecmiyo doktorlara gore her sey normal sanci kasilma baski hatta o alt tarafmdaki igrenc his gitmiyo kasinti yanma azaldi sadece her seyi enfeksyona bagladi erken dogum da olursa enfeksyondan olur dedi
Semaburak marven bol bol su iç canım senin iltihapdan kasılıyodur ondan kurtulursan rahatlarsın inşallah
Mervengin34 bendee ılk gun vajınal olarak aldım ılacı ama basa cıkamadım pek :) agız yoluyla almaya basladım doktor benımde nst ye bagladı sancı cıkmadı ama acıklık varmı dıye korktu hemen muayene ettı acıklık yokmus ama bu enfeksyon sancıları dogumu tetıkleyebılırmıs
Sedaahmet Symchn aynen günler geçmek bilmiyor. Bende 30+4 haftalığım. İlk başlarda cok cabuk geçiyordu zaman ama simdi geçmiyor. Benim tek eksik beşik bebek arabası ve banyo bakım ürünleri kaldı. Onlarıda eşim maaşı alinca alacaz 😁 bende 33.haftada kıyafetleri yıkayıp ütülerim diye düşünüyorum. Hastane çantasınıda 36.haftadan sonra hazırlarım. Erkenden hazırlayıp çantaya koymak istemiyorum.havasız kalmasın kıyafetler😂
Englishteacher Newmom canm bana da verdi magnezyum haftalardır kullanıyorum ama işe yaramıyor. Senin bebiş nasıl doğumun nasıl geçti☺️
Nursen21 Symchn benimde yok daha kıyafetler kıyanmadı bile Alınacaklar bile tamamlanmadı herşey üst üste geliyor nedense Eksiklerimi bile daha tam bilmiyorum
Newmom Englishteacher magnezyum tamamen gecirmiyor evet ama az da olsa hafifletiyor☺️ Spinal sezeryan oldum canım. Memnunum. Bir hafta acı cektim malesef ama gecti cok sukur😊
Ranam2013 Semaburak ben de 34 haftaligim yürürken baskı hissediyorum nedeni ne doğum mu yaklaştı acaba
Ranam2013 Leyla07 kontrollerde normalde bakilmuyomu cnm. Bnmde aşağıda ağrım baskı şeklinde var 34 haftaligim. Yürürken dönerken falan sknti hep .s cnm aciyo