Aysennnnnn lara2605 Hayır yok ama inanılmaz baş ağrım var. Belirti mi bilmiyorum. Sabah yaptığım testte çok silik çizgi vardı. Akşam yaptım bişey çıkmadı anlamadım .
lara2605 Aysennnnnn idrarın yoğunluğundan da olabilir bence çok sulu olursa hormonu dilete ediyor o yüzden tutulmuş idrarda test yapilmali diyorlar kaçıncı gün oldu canım kan testi en garantisi.Benim cesaretim olmadı idrar testi yapmaya
Meleklerim5 lara2605 evet göğüs hassasiyeti ara ara giren kramplar kasık ve bel ağrım oldu. Bugün şükür pozitifi gördüm ben darısı size inşallah
lara2605 Meleklerim5 İnşallah çok teşekkür ederim 😍Tebrik ederim inşallah sağlıkla değerlerinin ilerler hayrlisiyla dogumunuzu yaparsınız 🤲🤲
Havvabektas lara2605 idrar testi güvenmeyin bende idrarda pozitif gördüm kaç defa sonra kan verdim negatif tutmamıştı ilaclardan dolayı pozitif görünebilir idrarda
Buluttttt lara2605 bende 31 ekimde oldum transfer gününü sayarsak bugün 3. Gün henüzz zaman geçmiyor sanki 😐
buse7272722 lara2605 benim transfer günüyle 4. gün kasiklarimda batma var hala ilaclardanmi bilmiyorum🥺
buse7272722 Buluttttt canim bende 30 ekim transfer oldum zaman gecmiyo sanki.. test günü. nezaman? taze mi dondurulmus embriyomu seninki
lara2605 Buluttttt Transferden sonra zaman duruyor sanki ben hiç cesaret edemedim idrarda bakmaya o kadar umutsuz vakaların oldu ki Allah emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Buluttttt buse7272722 aynen öyle… Benimki dondurulmuş embriyo transferi oldu test günüm 12 kasım sizinki ne zamann
Utkan Buluttttt benimde 13 Kasım inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Size bir şey sormak istiyorum doktorunuz yatış pozisyonunu hakkında bir şey söyledi mi sağa sola dönüyor musunuz ?
Buluttttt Utkan transferden sonra hemşire ne yapmamız gerektiğini anlattı yatarken normalde nasıl yatıyorsanız öyle yatabilirsiniz dedi sağa sola farketmez dedi nasıl rahat ediyosanız
Buluttttt Utkan amin inşallah hepimizin , sizin herangi bir belirtiniz varmı bende hiç yok ya gayet normalim bugün 4. Gün