Cennetbozkaya1 Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim aşırı sırt ve bel ağrım var gece daha çok artıyor normal mi bu haftalarda ikinci hamileliğim ilkinde ağrım olmamıştı böyle
M_glsm Cennetbozkaya1 37 haftadayim bel agrisindan oluyorum artik😫 benimde ikinci gebeligim ilkinde hic bel agrim olmamisdi🥹 sezeryanima son 5 gun kaldi
Ttr5 Cennetbozkaya1 benim yarın 30 hafta olucak iki üç hafta o sırt ağrısını çektim özellikle geceleri tek bir nokta ama ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum bu aralar çok şükür olmuyor ama.. yaptığım şey doğrumuydu bilmiyorum ama ütü ile havlu ısıtıp koyuyordum sırtıma o hafifletiyordu araştırıp sizde deneyebilirsiniz..ben ağrıdan dayanamadığım için ancak onunla çözüm buldum
Melismelo Evet bende yaşıyorum cok kötü 33+2im bende Kızıma hamileyken yaşamamışdım, şimdi erkek bebişe hamileyim herkez erkek bebekde sırt bel ağrısı olur diyo bilmiyorum :(
Cennetbozkaya1 Melismelo benimde ilk kızdı bu erkek dayanılmayacak gibi oluyor bazen 🤦🏻♀️ gece olunca da bacaklarımda sızlama şeklinde oluyor
M_glsm Cennetbozkaya1 evet bebegin agriligi falan agri yapiyo her halde son haftalar🥹 amin insallah hepimiz🙏
sudebyrm_21 M_glsm ben 20 haftalık gebeyim yemek yapıcağım sırada aşırı derece de belime ve sırtıma ağrı girdi korkuyorum şuan bu hafta da birden olması normal mi