Elifsnmz0 İlay : ülkenin en güzeli , ilme ait olan, güzelliği eşsiz olan. Alina : Soylu, asil, yüce. Aydınlık, parlak, Dürüst, adil. Doğa Çok kararsızım sizce hangisi güzel iki isim istemiyoruz iki ismim var ve çok zorlanıyor etrafımdakiler
Elifsnmz0 ilaymom Zorluk çekiyor musunuz etrafınızdan bu ne isim böyle der gibi biliyorsunuz ülkemiz de her şeyi çok bilen insanlar dolu 🤣🤣
Zeyy_Iboo07 İlay anlamı güzelmiş ama ben alinayı daha çok begendım kızıma dusunmustum ama eşimle ortak karar olsun istediğim için koymadık🫠
Elifsnmz0 Zeyy_Iboo07 Ben de Alina bozu çok beğeniyorum çok güzel kız ordan düşünürdüm hep İlay ismini duyunca ikisi arasında çok kararsız kaldık 🥹
ilaymom Elifsnmz0 ahahaha yok ya herkes beğendi genel olarak, hem söylerken de hoş oluyor ben cok seviyorum ilay ismini🫶🏻🌸
hatseum12 Elifsnmz0 şimdi bir kızımız olacak üniversiten beri Umay koymak istiyorduk. Adı Umay olacak. Ama ikinci kızımız olursa kesinlikle İlay istiyoruz bence çok güzel 💖💖💖💖
Prenseslerim_ Elifsnmz0 ilay begendim …google baktimda ülkenin en güzeli cikiyor sadece.siz anlamlari google den mi bakiyosunuz?