merrveak Kızlar çok cips düşkünü biri değilim fakat hamileyken canım çok çekiyor , bende nefsimi köreltmek için sade cipslerden 3-5 yiyorum sizde durumlar nedir?
AnayimBenAna_ merrveak bende aynı sade alıyorum yiyorum canım çekince bu konudada kendimi kısıtlamadım canımın istediği herşeyi yedim
Alpmom__ merrveak canım istediği sürece yedim ve yiyorum 😅😅 2-3 paket yemiyoruz ya canımm allah allahhh 🫠
merrveak AnayimBenAna_ bende kısıtlamak istemiyorum ciddi zararlı şeyler hiç tüketmedim fast food zincirlerinden de uzak duruyorum fakat cips🙈🙈🙈
AnayimBenAna_ merrveak canım mesela aşırı popeyes çekiyor benimde. Yarın kızımı alıp avm ye gidesim var eğer üşenmezsem 😂
NurBanu_94 Bende ilk zamanlar öyleydim mecbur yemem lazım yani yedim Allah affetsin. Hep tuzlu şeyler canım çekiyordu cips, çekirdek, patlamış mısır vs.
sinem93- Yani evet zararlı ama devamlı olmadığı sürece haftada ya da 15 günde bir falan da tüketilebilir diye düşünüyorum ben bu kadar yememek için stres yapmaya karşıyım ya ben canım istediyse yicem işte yicem 😅
Happ merrveak normal mi öğrendiniz fetal dna ile falan mı maşallah çok erken belli olmuş hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🧿🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi [bilinmeyen] Ben öyle herseyi takmam kafama ya abur cubur olsun kola olsun az da olsa yiyorum