turkan403 SenHepMercimekOlarakKalacaksin oyy maşallah sağlıkla gelsin 🤲😍 🧿 benim siyah beyaz var sadece bir ay sonraya gel demişti inşallah böyle renkli verir 🤲
seyma0661 SenHepMercimekOlarakKalacaksin oyyy maşallah ne güzel poz vermiş Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin💖 bizimde pazartesi günü 21.haftamız oluyor. İnsallah güzel görürüz bebeğimizi 🥹🫶🏻
SenHepMercimekOlarakKalacaksin turkan403 teşekkür ederim 🥰🥰 22. Haftadayim bugun ayrintili ultrasonumuz vardi. Siz de gorursunuz muhakkak💕
SenHepMercimekOlarakKalacaksin seyma0661 ay tesekkur ederim evet guzel poz verdi sagolsun ugrastirmadi bizi😂 ilk oglumda hic boyle poz alamamistik bir turlu gostermemisti yuzunu. Eliyle kapatiyordu surekli. Bu sefer guzel oldu darisi basiniza insallah💙
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Nurayse93 tesekkurler evet ozel bir muayenanesi olan bir perinatologun verdigi ultrason🌸
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Oksuruksurubu evet ozel bir muayenanesi olan bir perinatologun verdigi ultrason🌸
Nurtanesi89 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben renkli ultrasonumdan hiç memnun kalmadım güzel çekemedi. İçimde kaldı valla 🥹
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Nurtanesi89 ilk oglumda ben de memnun kalmamistim hic yuzu belli degildi herhalde doktor ya da cihazla ilgili bisey. Bu seferki cok net oldu🌸
Ysmnpmk SenHepMercimekOlarakKalacaksin buda benim minik kız😍burnu kesesine yapışmıştı😂elide hep ağzında yada yüzünde
aylaamomm Ya hepsine maşallah 🥰 kaçıncı haftada giriliyor acaba detaylıya illa 20.haftalar mı olması gerekiyor