minikmucizem20 canım öncelikle Çok geçmiş olsun arkadaşın adına şöyle söyleyeyim iki kaybı var bir genetiğe gitmesi çok iyi olur çünkü kesinlikle bir kadın bir kadının üzülmesini istemez ki ben böyle düşünüyorum kendim için yani ne kadar depresif düşünürse kendini ne kadar hani bir daha hamile kaldığında aynı şeyleri yaşayacağım diye şartlar gibi yaşarsa olmayacağı varsa da o psikoloji onu oraya sürükler ve hamileliği güzel geçse bile kendisine bunu zehir eder ben bir tane çocuğum var Allah’a şükürler olsun kızım 15 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım fakat bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durduğu için 8+1′de kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajın 3 ayı yani şöyle söyleyeyim iki adet sonrası tekrar hamile kaldım rabbim onu bize nasip edecekse onu yiyeceği rızkı varsa o bebek her türlü bizimle beraber olacaktır İnşallah ama gerçekten kendi psikolojisini çok şey yapmasın elbette zor Ben bir tanesiyle sarsıldım onun iki tane yani bir genetiğe gittim ve hamile kalırsa bir de kendini böyle şeylerle sıkmasın