Seymabal41 Kızlar hamile kaldığından beri cildim çok bozuldu bebeğe ve bana zarar vermeyecek bitkisel bir maske veya yöntem var mı ? Doğal maske denedim ancak nafile( süt yumurta bal v.s ) bunlar hariç🤔🤰🏻🙈
Seymabal41 Hapymom123 gül suyu ile siliyorum ve hakiki zeytinyağ ile siliyorum doktorum temiz tut geçer dedi ama rahatsız ediyo beni 🙈
Seymabal41 Hapymom123 Evet öyle oluyo bir de hamilelik psikolojisi Sinoz die bir maske buldum doğal ve gebelikte kullanılabiliyor acaba bir sorun olur mu ki ?
Aysnr5490 Bende de var sırtım sivilce döktü😔doktorum hamilelikle alakası yok dedi cildiyeye gittim neden çıktığını anlayamadı😒 ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️ verdiği ilaçları kullanmasam mı diyorum
Seymabal41 Aysnr5490 Benim sırtım da değil yüzümde çıktı doktorum gebelikten dolayı oluyo zaten uygulamada diyordu akne olabilir die cnm doğal bir yöntem bul ilaç kullanma derim ki benim doktorum ilacın konusunu bile etmedi
ZbeydeCandanMlk Seymabal41 bende aynı dertten muzdarip lekelenme oldu iki kenar yanaklarımda doktorum krem filan hiç sürme dedi ama bitkisel ürünler görüyorm ofyaaaa napcam çirkinleştim 🙈
Fatzek Ya benimde aynı sorunum var canlar😑 çene bölgesi ve alt yanak kısımları. Ne yaptıysam nafile 😭😭 Çok çirkinleştim. Görenler kızın olacak senin diyorlar 🤔
Htczfr Bendede çıktı kızlar başlarda ama sonradan geçiyor ama çok kurcalarsaniz sizinle kalabilirler hiç bisey yapmayın derim ben vücutta sivilcelenmeyse kilodan dolayı yaglanmaktan oluyor 😊😊😊
SemihenayArslan [bilinmeyen] habire lınk paylaşıp duruyorsunuz ? Profılınızde kı paylaşımlara baktım sadece lınk atıp durmuşsunuz ? Forum kurallarını okumanızı tafsıye ederım . @adm
SemihenayArslan Benım de son 2ay sıvılce çıktı yüzümde sabomed in akneler ıcın sabunu var eczacıya danısdım sonrasında doktorumada sordum bir zararı yok . Bana aşırı iyi geldı tafsıye ederım 👍
crash 9+3 haftalık hamileyim yüzüm boynum sivilce değil bildiğin akne ve geçmiyor da. Midem sapasağlam şükür . Tatlıdan soğudum ekşi yiyip duruyorum eğer oğlum olursa bu cinsiyet belirtileri ile ilgili tüm yazıları şikayet edeceğim 😃 😃
Yaseminelebiolu Sivilceler.. bi ara benimde başım sivilcelerle dertteydi doktorum ilaç verdi yüz yıkama jeli gibi çok iyi geldi yüzüm temizlendi çok şükür. yurtdışında yaşıyorum Türkiye'de varmı bilmiyorum adı lubexyl emulsion.